Mleté klinčeky, 50g
Mleté klinčeky, 50g
1,26

Mleté klinčeky, 50g

Klinček je charakteristicky silný, teplý a korenistý vo chuti a používa sa na mnohé kulinárske a liečebné účely. Tu sú niektoré príklady, na čo je klinček dobrý:
Klinček sa často používa na ochutenie rôznych jedál a nápojov. Vďaka svojej charakteristickej chuti je obľúbenou prísadou mnohých korenistých jedál, ako sú guláše, pečené jedlá, omáčky a dezerty.
Tradične sa používa aj na liečebné účely. Môže zlepšiť trávenie a uľahčiť problémy s trávením, ako sú nadúvanie a pálenie záhy. Éterický olej z klinčeka má antifungálne a antibakteriálne vlastnosti.
Občas sa používa olej z klinčeka na uľahčenie bolesti zubov. Zubári tradične používajú olej z klinčeka pri vkladaní plombov a niektorých zubných procedúrach.
Olej z klinčeka má osviežujúcu vôňu, ktorá môže pomôcť pri liečbe nepríjemného dychu. Niektoré žuvačky a ústne vody môžu obsahovať tiež olej z klinčeka.
1,26
Bonusové body: 0,03 €
Podrobnosti
Zloženie: 100 % mletá klinčeky
Nettováha: 50 g

Priemerné hodnoty výživy na 100 g produktu:
Energia: 1148 KJ (274 Kcal)
Tuky: 13 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 4 g)
Sacharidy: 66 g (z toho cukry 2,4 g)
Vláknina: 34 g
Bielkoviny: 6 g
Soľ: 0,01 g

Informácie o alergénoch:
Môže obsahovať stopy lepku, orechov, zeleru a sezamových semien!

Nutričné hodnoty sú len informatívne! Aktuálne hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách u našej zákazníckej služby!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky