Zelený korenie, celé, 50g
Zelený korenie, celé, 50g
1,15

Zelený korenie, celé, 50g

Zelený korenie je nezrelá bobuľa, ktorá sa používa bez sušenia, aby si zachovala svoju zelenú farbu a čerstvú, ovocnú chuť. Často sa používa ako korenie bylina.

Široko sa používa ako korenie a má mnoho kulinárskych využití. Tu je niekoľko spôsobov, ako môžete použiť zelený korenie pri príprave jedál:

Zelené korenie môžete použiť na dochutenie rôznych mäsitých jedál, omáčok, polievok a ďalších jedál. Zelené korenie dodá jedlu pikantnú, ľahko korenistú chuť.

Často sa používa na marinovanie mäsa alebo na korenie pred grilovaním. S jeho čerstvým, krehkým charakterom môže zelené korenie pridať jedlu špeciálnu dimenziu.

V mnohých kuchyniach je zvykom používať zelené korenie v rôznych omáčkach, ako napríklad v paprikovej omáčke alebo na dochutenie gulášov.

Zelené korenie sa osobitne hodí k pernáčom, ako je kurča alebo kačica.

V kombinácii s niektorými morskými plodmi, ako sú krevety alebo losos, môže byť zelené korenie vynikajúcou príchuťou.

Dôležité je si uvedomiť, že chuť zeleného korenia sa najlepšie rozvinie počas varenia, preto je vhodné ho pridávať do jedál počas prípravy.
1,15
Bonusové body: 0,02 €
Podrobnosti
Zloženie: 100% zelený korenie
Nettó hmotnosť: 50 g

Priemerná nutričná hodnota na 100 g produktu:
Energia: 1065 KJ (255 Kcal)
Tuky: 3,3 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g)
Sacharidy: 65 g (z toho cukry 27 g)
Bielkoviny: 11 g
Soľ: 0,04 g

Informácie o alergénoch:
Môže obsahovať stopy lepku, orechov, zeleru a sezamu!

Nutričné hodnoty sú informatívne! Aktuálne hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Pre aktuálne informácie o nutričných hodnotách sa obráťte na našu zákaznícku linku!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky