Bobkový list, mletý, 50g
Bobkový list, mletý, 50g
0,99

Bobkový list, mletý, 50g

Celý bobkový list a bobkový prášok sú užitočné a použiteľné v kuchyni, ale bobkový prášok môže mať niekoľko výhod oproti celému bobkovému listu.
Tu sú niektoré z nich:
Bobkový prášok je ľahko dávkovateľný a môžeme s ním pracovať s presnejšími množstvami v receptoch. Celé bobkové listy sú niekedy ťažko dávkovateľné a spracovateľné.
Bobkový prášok sa rýchlejšie absorbuje a prenáša svoju chuť do jedál, pretože sa ľahšie mieša a rozpúšťa vo tekutinách, ako sú polievky, omáčky alebo marinády.
Môže mať dlhšiu trvanlivosť oproti celým bobkovým listom. Vo forme prášku je ľahšie skladovať a neprichádza tak rýchlo o svoju arómu.
Bobkový prášok sa ľahko zmieša a rozptýli v jedlách, čo môže byť výhodné, ak chceme dosiahnuť homogénnu chuť alebo ak nechceme nechať celý list v jedle.
Bobkový prášok sa okamžite rozpustí vo tekutinách, takže nie je potrebné dlho variť jedlá, aby sa chuť dostala z celých bobkových listov.
0,99
Bonusové body: 0,02 €
Podrobnosti
Zloženie: 100% sušený cesnak v prášku

Nettováha: 50g

Priemerná výživová hodnota na 100g výrobku:
Energetická hodnota: 389 KJ (93 Kcal)
Tuky: 2,1g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g)
Sacharidy: 17 g (z toho cukry 6,3g)
Vláknina: 11g
Bielkoviny: 13 g
Soľ: 0,01g

Informácie o alergénoch:
Môže obsahovať stopy lepku, orechov, zeleru a sezamových semienok!

Údaje o nutričnej hodnote sú len orientačné! Aktuálne hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách u našej zákazníckej služby!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky