Horčičné semeno, žlté, celé, 50g
Horčičné semeno, žlté, celé, 50g
0,82

Horčičné semeno, žlté, celé, 50g

Celé žlté horčičné semená môžeme v kuchyni využiť na mnoho spôsobov pri dochucovaní a príprave rôznych jedál.
Celé žlté horčičné semená môžeme použiť na výrobu domácej horčice. Semená namočme do octu alebo piva, potom ich zomelieme a pridáme trochu soli, cukru a ďalších korenia podľa vlastnej chuti.
Celé horčičné semená môžeme použiť v omáčkach alebo krémoch na prípravu sendvičov a hamburgerov. Pridajme trochu k majonéze alebo jogurtu, aby sme získali pikantnejší chuťový zážitok.
Natrite nimi bravčové alebo iné mäso pred pečením alebo grilovaním. Horčičné semená môžu mäsu dodávať ostrú a charakteristickú chuť.
Skvelo sa hodí na prípravu rôznych marinád a dresingov.
Celé horčičné semená môžeme pridať kyslým pochutinám, ako sú nakladané uhorky alebo kyslá kapusta, aby sme získali jedinečnú chuť.
Dôležité je si uvedomiť, že celé žlté horčičné semená majú silnú a charakteristickú chuť, preto je dobré začať s malým množstvom a postupne pridávať podľa vlastného vkusu.
0,82
Bonusové body: 0,02 €
Podrobnosti
Suroviny: 100% žltá horčičná semia
Netto hmotnosť: 50 g

Priemerná nutričná hodnota v 100 g výrobku:
Energia: 2126 KJ (508 Kcal)
Tuk: 36 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 2 g)
Sacharidy: 28 g (z toho cukor 6,8 g)
Bielkoviny: 26 g
Soľ: 0,01 g

Informácie o alergénoch:
Môže obsahovať stopy lepku, orechov, zeleru a sezamu!

Nutričné údaje sú informatívne! Aktuálne hodnoty nutričnej hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách nutričnej hodnoty u našej zákazníckej podpory!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky