Mendula Slaný karameľovo-lieskovcový krém, 180 g
Mendula Slaný karameľovo-lieskovcový krém, 180 g
6,33

Mendula Slaný karameľovo-lieskovcový krém, 180 g

Tu je každé slovo zbytočné, názov hovorí sám za seba: túto krémovú lahôdku tvoria božská kombinácia slaného karamelu a jemne pražených lieskovcov. Slaný karamel a jemná čokoláda sú veľkými obľúbenými - najprv sa objavili v granole s banánmi a slaným karamelom, a potom si pomysleli, prečo by s nimi nemohli vytvoriť krém z orechov? Nakoniec našli správnu dvojicu v lieskovcoch a jediné, čo nerozumieme, je prečo im to nenapadlo skôr?! Nie je príliš sladká, s intenzívnou chuťou lieskovcov a doplnená slaným karamelom. Odporúčame ju konzumovať samotnú, veľkou lyžicou alebo možno aj potriaskať na ukazováčik.

Okrem toho, že je chutná:

Bezlepkové
Nízky glykemický index
Vysoký obsah bielkovín a nízky obsah sacharidov (14 g bielkovín na 100 g, 22 g sacharidov na 100 g)
Všestranné použitie - do smoothie, kaše, koláčov, sušienok, omáčok, natierky na chlieb...
6,33
Bonusové body: 0,13 €
Podrobnosti
Čistá hmotnosť: 180 g

Zloženie: Pražené turecké lieskovce (85%), karamelizovaná biela čokoláda (15%) (kakaové maslo, cukor, mlieko v prášku, laktóza, bielkovinový prášok, odtučnené mlieko v prášku, karamelizovaný cukor, emulgátor: sójový lecitín, prírodná aróma vanilky, soľ)

Priemerná výživová hodnota na 100 g:
Energia: 2731 kJ/653 kcal
Tuky: 57 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 7 g
Sacharidy: 22 g
Z toho cukry: 11 g
Bielkoviny: 14 g
Soľ: 0,1 g

Údaje o výživovej hodnote sú informatívne! Skutočné hodnoty na obale sa môžu líšiť od uvedených tu. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách u našej zákazníckej služby!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky