Mendula Arašidový krém - soľ, s kúskami arašidov, 330 g
Mendula Arašidový krém - soľ, s kúskami arašidov, 330 g
4,40

Mendula Arašidový krém - soľ, s kúskami arašidov, 330 g

Možno najznámejší a možno najobľúbenejší orechový krém konečne v ponuke Menduly! :) Podľa spätných väzieb ho zbožňujete aj vy, a to nie náhodou, pretože je vyrobený z vynikajúcich arašidov, extrémne krémový a, čo je najdôležitejšie, neobsahuje nič okrem arašidov a veľké štipky morskej soli. Neobsahuje palmový olej, iný rastlinný olej, cukor, emulgátor ani nič iné! Mnohým ľuďom sa pri arašidoch vybavuje len slaný a mastný pochutnávka, ktorý konzumujeme počas sledovania televízie, hoci by sme to nemali robiť, pretože priberá a nie je zdravý... To je obrovský omyl! Arašidy majú vysoký obsah energie a patria medzi orechy s mimoriadne vysokým obsahom bielkovín - 100 g obsahuje 26 g bielkovín! Nie náhodou je súčasťou stravy pravidelných športovcov. Je tiež cenným zdrojom vitamínu B, antioxidantu vitamínu E a fitosterolu, ktorému sa pripisuje protizápalový účinok.

Ale dôležité je, aký produkt si vyberiete z regálov obchodu... Mendula arašidový krém je vyrobený bez prídavku tukov - suché pražené arašidy, a pri mletí na krém sa nepridáva žiadna prídavná látka. Do tejto drsnej, teda krehkej verzie sa pridáva iba minimálne množstvo soli (1 %) a drobno nakrájaných arašidov.
Vedeli ste? Približne polovica svetovej úrody arašidov končí v arašidovom masle. A nie náhodou: obľúbeným sendvičom amerických detí je sendvič s arašidovým maslom a džemom, známy ako peanut butter & jelly sendvič.
Vyskúšajte Mendulin arašidový krém na kvalitnom kváskovom chlebe s domácou džemom s nízkym obsahom cukru a máte vynikajúcu a zdravú raňajku bohatú na bielkoviny!
Môžete ho tiež pridať do smoothie (kombinácia banán-arachidových orieškov-jogurt/kokosového mlieka), do ovsených vločiek, do pečiva (napr. brownies...) a je neoddeliteľnou súčasťou letných grilovacích party, najmä pri indonézskych ražniach satay.
Vyskúšajte ho teraz! :)

Okrem toho, že je chutný:

Môže byť zaradený do každej diéty Vegánska, Keto, Bezlepková, Bezlaktózová, Paleo, Bez mliečnych bielkovín
Nízky glykemický index Arašidy majú iba 15 glykemických indexov
Vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín Vďaka vysokokvalitným surovinám. Veľmi dobrý zdroj omega-3 mastných kyselín
Vysoký obsah bielkovín a nízky obsah sacharidov 26 g bielkovín/100 g, 8 g CH/100 g
Môžete ho využiť v rôznych spôsoboch Do ovsených vločiek, do koláčov, sušienok, omáčok, na chleba..
4,40
Bonusové body: 0,09 €
Podrobnosti
Nettó hmotnosť: 330 g

Zloženie: arašidy, morská soľ

Priemerná výživová hodnota na 100 g:
Energia: 2503 kJ/599 kcal
Tuky: 47 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 8 g
Sacharidy: 12 g
Z toho cukry: 5 g
Bielkoviny: 28 g
Soľ: 1 g

Údaje o výživovej hodnote sú informatívne! Aktuálne hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od tých, ktoré sú uvedené tu. Pre aktuálne informácie o výživovej hodnote sa obráťte na našu zákaznícku službu!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky