Mendula Čokoládová granola pre milovníkov čokolády, 300 g
Mendula Čokoládová granola pre milovníkov čokolády, 300 g
5,04

Mendula Čokoládová granola pre milovníkov čokolády, 300 g

Pomarančovo-čokoládová granola - krehká čokoládová lahôdka s lieskovými orieškami
Kto nemiluje čokoládu, že áno? V tejto granole sa stretáva osvedčená a dokonalá dvojica - pomaranč a tmavá čokoláda. Intenzívne kakaová a krehká granola je obohatená lieskovými orieškami, následne je posypaná kandizovanou pomarančovou kôrou a belgickými čokoládovými kvapkami, aby sa to zladilo. Bez akýchkoľvek predsudkov môžeme s istotou povedať, že toto nesmierne lahodné granola sa skvele hodí aj do kategórie sladkostí.

Základom pomarančovej granoly je bezlepková ovsená kaša, ktorá vás naberá energiou na celé dopoludnie. Mendula pomarančovú granolu môžete bez obáv konzumovať pri rôznych druhoch diét a citlivosti na potraviny. Ide o vegánsky, bezlepkový, bezlaktózový, paleo a bezmliečny výrobok.
5,04
Bonusové body: 0,10 €
Podrobnosti
Nettová hmotnosť: 300 g

Zloženie: bezlepková ovsená kaša, jablkový cukor, jablkový koncentrát, kokosové lupienky, slnečnicové semienka, lieskové oriešky, kandizovaná bio pomarančová kôra (6 %), lieskové oriešky (6 %), kokosový olej, tmavá čokoláda (5 %)(kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, prírodná aróma vanilky; kakaová sušina min. 54,5 %), kakaový prášok, korenie, soľ

Priemerná nutričná hodnota na 100 g:
Energia: 2054 kJ/491 kcal
Tuky: 25 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 12 g
Sacharidy: 55 g
Z toho cukry: 23 g
Vláknina: 8 g
Bielkoviny: 10 g
Soľ: 0,2 g

Hodnoty nutričnej hodnoty slúžia len ako orientačné. Aktuálne hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od tu uvedených hodnôt. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách nutričnej hodnoty u nášho zákazníckeho servisu!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky