Mendula Berry delight granola, 300 g
Mendula Berry delight granola, 300 g
5,04

Mendula Berry delight granola, 300 g

Berry delight - chrumkavá granola s malinovým a brusnicovým príchutom, obohatená o jemne korenistú základnú zmes, intenzívne mrazené maliny, mierne pražené lieskové orechy a kyslé brusnice - jednoducho lahodná kombinácia! Poskytuje potrebnú energiu na dlhé hodiny, či už idete do práce, trénujete alebo pripravujete deti do školy. Je tiež neodolateľným prídavkom pre pohodové víkendové raňajky, buď samotný, alebo ako súčasť bohatého raňajkového menu.

Základom malinovej granoly sú bezlepkové ovsené vločky, ktoré vás nabitú energiou udržia celé dopoludnie. Osvedčený recept zahŕňa sladenie jablkovým koncentrátom a jablčným cukrom, a pečenie so prídavkom kokosového oleja a zaujímavých korení, ktoré granolu spravia chrumkavou. Slnečnicové semená, kokosové lupienky, lieskové orechy a mandle zabezpečia harmóniu a bohatšiu chuť zmesi. Na konci pridávame mrazené sušené ovocie, z ktorého počas mrazenia vyparíme vodu, aby sa zachoval obsah vitamínov a mikroprvkov, čerstvá chuť a farba. Naša granola neobsahuje konzervačné látky, cukor ani prídavné látky, takže ju môžete bez obáv podávať deťom každý deň.

Mendula malinová granola je vhodná aj pre rôzne druhy diét a potrieb stravovania. Je vegánska, bezlepková, bezlaktózová, paleo a neobsahuje mliečne bielkoviny.
5,04
Bonusové body: 0,10 €
Podrobnosti
Nettová hmotnosť: 300 g

Zloženie: bezlepkové ovsené vločky, jablčný cukor, jablkový koncentrát, slnečnicové semená, mandle, studený lisovaný slnečnicový olej, sušené brusnice (6%), lieskové orechy (3%), mrazené sušené maliny (1%), korenie, soľ

Priemerná nutričná hodnota na 100 g:
Energia: 1909 kJ/457 kcal
Tuky: 15 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,0 g
Sacharidy: 68 g
z toho cukry: 24 g
Vláknina: 9,4 g
Bielkoviny: 12 g
Soľ: 0,1 g

Údaje o nutričnej hodnote sú len orientačné! Aktuálne hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od tu uvedených hodnôt. Prosím, informujte sa o aktuálnych údajoch o nutričnej hodnote u nášho zákazníckeho servisu!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky