Mendula Letná ovocná granola, 300 g
Mendula Letná ovocná granola, 300 g
5,04

Mendula Letná ovocná granola, 300 g

Kým-zošliapový granola so letným ovocím a mandľami

Kým-zošliapová granola je určená pre milovníkov ovocných chuteí a granoly. Kyslasté, intenzívne chute mrazenej sušené čiernej ríbezle a jahôd, mäkké sušené čerešne a jemne pražené mandle zdobia jemne korenistú základňu granoly. Konzumujte ju posypanú mliekom alebo rastlinným mliekom, alebo ju skúste s jogurtom a čerstvým ovocím!

Základom kým-zošliapovej granoly je bezlepková ovsená kaša, ktorá vás naberá energiou na celé ráno. Sladíme ju jablčným koncentrátom a jablčným cukrom, miešame ju s trochou kokosového oleja a vzrušujúcimi koreninami a pečieme do krásnej krehkosti. Slnečnicové semiačka, kokosové lupienky a hojnosť mandlí robia zmes harmonickou a výživnou. Nakoniec pridávame sušené čerešne a mrazene sušené ríbezle a jahody, z ktorých procesom zmrazovania a sušenia odstránia vodu, pričom sa zachováva takmer nezmenený obsah vitamínov a mikroprvkov, ako aj čerstvá chuť a farba. Naša granola neobsahuje konzervačné látky, cukor ani prídavné látky, takže ju môžete s dôverou podávať svojim deťom každý deň.

Mendula kým-zošliapova granola je vhodná pre rôzne diéty a citlivosti na potraviny. Je to vegánsky, bezlepkový, bezlaktózový, paleo a bezmliečny produkt.
5,04
Bonusové body: 0,10 €
Podrobnosti
Čistá hmotnosť: 300 g

Zloženie: Bezlepková ovsená kaša, jablčný cukor, jablčný koncentrát, slnečnicové semiačka, mandle (8 %), organický studený lisovaný slnečnicový olej, sušené čerešne (5 %), zmrazené sušené čierne ríbezle (<1 %), zmrazené sušené jahody (<1 %), korenie, soľ

Priemerná výživová hodnota na 100 g:
Energia: 1984 kj/472 kcal
Tuky: 15 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,4 g
Sacharidy: 67 g
Z toho cukry: 22 g
Vláknina: 10 g
Bieleniny: 14 g
Soľ: 0,3 g

Údaje o priemerných hodnotách výživy sú informatívne! Aktuálne údaje o výživovej hodnote na obale sa môžu líšiť od uvedených údajov. Pre aktuálne údaje o výživovej hodnote sa obráťte na našu zákaznícku podporu!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky