Mendula Jablkový koláč granola, 300g
Mendula Jablkový koláč granola, 300g
5,04

Mendula Jablkový koláč granola, 300g

Mendulino jablkový koláčové granola pripomína recept od starých mamičiek na jablkový koláč, plné množstvo sušených jabĺk, hrozienok, orechov, mandlí a samozrejme škorice. Začnite deň lahodnou raňajkou, ktorá vám spraví dobrú náladu a poskytne vám energiu na dlhé hodiny, či už idete do práce, cvičiť alebo pripravujete deti do školy. Táto granola je tiež skvelou voľbou pre pohodové víkendové raňajky, či už samostatne alebo ako súčasť bohato prestretého raňajkového stola.

Základom tejto jablkovej koláčovej granoly sú bezlepkové ovsené vločky, ktoré vám poskytnú energiu na celé ráno. Osádzame ich jablkovým koncentrátom a jablkovým cukrom, pridávame trochu kokosového oleja, škorice a zázvoru a pečieme ich do krehkosti. Orechy, mandle, slnečnicové semená a kokosové lupienky pridávajú zmesi müsli ešte viac chuti a živných olejov. Aby sme dosiahli dokonalú chuť koláča, pridávame k tomu sušené kúsky jabĺk a hrozienka. Naša granola neobsahuje konzervačné látky, pridaný cukor ani prídavné látky, takže ju môžete bez obáv podávať deťom každý deň.

Mendulina jablková koláčová granola môže byť bezpečne konzumovaná v rôznych diétach a pri citlivosti na potraviny. Je to veganský, bezlepkový, bezlaktózový, paleo a bez mliečnych výrobkov.
5,04
Bonusové body: 0,10 €
Podrobnosti
Nettová hmotnosť: 300g

Zloženie: Bezlepkové ovsené vločky, jablkový cukor, mandle, orechy, slnečnicové semená, sušené jablká (7%), hrozienka, jablkový koncentrát, studený lisovaný bio slnečnicový olej, škorica (<1%), zázvor

Priemerná nutričná hodnota na 100g:
Energia: 1990 kj/476 kcal
Tuky: 20g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,9g
Sacharidy: 61g
Z toho cukry: 27g
Vláknina: 8,5g
Bielkoviny: 11g
Soľ: 0g

Údaje o nutričnej hodnote sú informatívne! Skutočné hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Prosím, informujte sa o aktuálnych údajoch o nutričnej hodnote u našej zákazníckej podpory!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky