Mendula Granola so šípkovými zrnkami, 250g
Mendula Granola so šípkovými zrnkami, 250g
4,44

Mendula Granola so šípkovými zrnkami, 250g

Mendula Granola so šípkovými zrnkami, 250g, je chrumkavá lahôdka s kokosom, mrazom sušenou banánom a sušeným mangom.
Do tejto kokosovej granoly sme pridali kokosové lupienky a strúhanku, aby každý záber priniesol intenzívny zážitok z kokosu. Sladká chuť banána a mierne kyselá chuť manga dotvárajú celkový tropický zážitok.
Základom tejto kokosovej granoly sú bezlepkové ovsené vločky, ktoré vám poskytnú energiu na celé dopoludnie. Sú sladené jablkovým cukrom a s pridaním trochy kokosového oleja a vzrušujúcich korenín sa pečú do krupkej chrumkavosti. Kokosová strúhanka, kokosové lupienky a mandle dodávajú zmesi výraznú kokosovú chuť. Na záver pridávame mrazom sušené borůvky, ktoré počas procesu mrazového sušenia stratili vlhkosť, pričom si takmer plne zachovali vitamínový a mikroživinový obsah, čerstvú chuť a farbu. Naša granola neobsahuje konzervanty, pridaný cukor ani aditíva, takže ju môžete bez obáv podávať svojim deťom každý deň.

Mendula kokosová granola je vhodná na konzumáciu v rámci rôznych diét a pri potravinových intoleranciách. Ide o vegánsky, bezlepkový, bezlaktózový, paleo a bezlaktózový výrobok.
4,44
Bonusové body: 0,09 €
Podrobnosti
Čistá hmotnosť: 250g

Zloženie: Bezlepkové ovsené vločky, jablkový cukor, kokosová strúhanka (12%), jablkový koncentrát, kokosové lupienky (6%), sušené mango (3%), kokosový olej, mrazom sušená banán (1%), mandle, korenie, morská soľ

Priemerná nutričná hodnota na 100g:
Energia: 2172 kj/519 kcal
Tuky: 25g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 12g
Sacharidy: 59g
Z toho cukry: 21g
Bielkoviny: 11g
Soľ: 1g

Údaje o nutričnej hodnote sú iba informatívne! Skutočné hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách nutričných látok u našej zákazníckej služby!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky