Mendula Banánovo-karamelová granola, 250g
Mendula Banánovo-karamelová granola, 250g
4,44

Mendula Banánovo-karamelová granola, 250g

Mendula Banánovo-karamelová granola, 250g, je chrumkavá lahôdka s mrazom sušenými banánmi a slanými karamelovými bielymi čokoládovými kúskami.
Špeciálnosťou banánovo-karamelovej granoly je karamelizovaná biela čokoláda, ktorá je taká chutná, že sme po prvom ochutnaní vedeli, že ju musíme začleniť do tohto produktu - a tak vznikla táto granola. Chrumkavé, mrazom sušené kúsky banána a arašidy dopĺňajú karamelovú chuť, aby sa tvoje ráno začalo optimálne! Podávaj ju na raňajky s mliekom alebo rastlinným mliekom, jogurtom - alebo ju jednoducho konzumuj ako snack uprostred dňa.
Základom tejto banánovej granoly sú bezlepkové ovsené vločky, ktoré ti poskytnú energiu na celé ráno. Sú sladené jablčným cukrom, obohatené arašidmi, kokosovými čipsmi a slnečnicovými semienkami, a pečú sa s pridaním trochy kokosového oleja a vzrušujúcimi koreninami do chrumkava. Na záver pridávame mrazom sušené banány, z ktorých sa počas procesu mrazenia odstraňuje voda takým spôsobom, aby sa zachoval obsah vitamínov a mikroživín, ako aj čerstvosť chuti a farby takmer neporušené. Karamelizované kúsky bielej čokolády predstavujú korunu tejto kombinácii. Naša granola neobsahuje konzervanty ani prídavné látky, preto ju môžeš s najväčším dôverou podávať deťom každý deň.

Mendula banánovo-karamelová granola sa dá bez problémov konzumovať v rôznych diétach a pri potravinových intoleranciách. Ide o vegánsky, bezlepkový a paleo produkt.
4,44
Bonusové body: 0,09 €
Podrobnosti
Čistá hmotnosť: 250 g

Zloženie: Bezlepkové ovsené vločky, jablčný cukor, arašidy, slnečnicové semená, kokosové čipsy, kokosový olej, karamelizovaná biela čokoláda (3%) (kakaové maslo, cukor, mliečny prášok, laktóza, bielkovinný prášok, odtučnený mliečny prášok, karamelizovaný cukor, emulgátor: sójový lecitín, prírodná aróma vanilky, soľ), mrazom sušené banány (1%), korenie, morská soľ

Priemerná výživová hodnota na 100g:
Energia: 2004 kj/479 kcal
Tuky: 18g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 10g
Sacharidy: 68g
Z toho cukry: 26g
Bielkoviny: 10g
Soľ: 1g

Údaje o výživových hodnotách slúžia iba na informačné účely! Skutočné hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od uvedených tu. Prosím, informuj sa o aktuálnych hodnotách výživových látok prostredníctvom nášho zákazníckeho servisu!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky