Mendula Jahodovo-malinovo-citrónová granola, 250 g
Mendula Jahodovo-malinovo-citrónová granola, 250 g
4,44

Mendula Jahodovo-malinovo-citrónová granola, 250 g

Ak miluješ ovocné chute a ráno by si začal/a deň so ovocnou, nie príliš sladkou granolou, táto granola je perfektnou voľbou pre chutné raňajky! Základom tejto citrónovej, jemne korenenej a super krehkej granoly sú kokosové lupienky, mandľové tyčinky, vyfukovaný amarant a hojnosť krehkých, neskutočne chutných mrazených kúskov jahôd a malín.

Základ pre jahodovo-malinovo-citrónovú granolu tvoria bezlepkové ovocné vločky, ktoré ti poskytnú energiu na celé dopoludnie. Je osladená jablkovým sirupom a jablkovým cukrom, trochou kokosového oleja, vzrušujúcimi koreninami a prírodným citrónovým extraktom, pečená až kým nebude krehká. Slnečnicové semená, kokosové lupienky, vyfukovaný amarant a mandle robia zmes ešte harmónickejšou a výživnejšou. Na záver pridávame mrazené ovocné kúsky, ktoré počas procesu mrazenia strácajú vodu takým spôsobom, aby sa zachoval obsah vitamínov a mikroprvkov, ako aj čerstvá chuť a farba takmer nedotknutá. Naša granola neobsahuje konzervanty, cukor ani prídavné látky, takže ju môžeš bez obáv podávať deťom každý deň.

Mendula Jahodovo-malinovo-citrónová granola je vhodná do rôznych druhov diét a pri potravinových intoleranciách. Je vegánska, bezlepková, bezlaktózová, paleo a neobsahuje mliečne proteíny.
4,44
Bonusové body: 0,09 €
Podrobnosti
Nettová hmotnosť: 250 g

Zloženie: Bezlepkové ovocné vločky, jablkový sirup, jablkový cukor, slnečnicové semená, studený lisovaný bio slnečnicový olej, mandle, vyfukovaný amarant, mrazené maliny (0,5 %), mrazené jahody (0,5 %), korenie, prírodný citrónový extrakt (<1 %), morská soľ

Priemerná výživová hodnota na 100 g:
Energia: 1905 kj/456 kcal
Tuky: 15 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,6 g
Sacharidy: 67 g
Z toho cukry: 23 g
Vláknina: 8,9 g
Bielkoviny: 12 g
Soľ: 0,2 g

Údaje o výživovej hodnote sú informatívne! Skutočné hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od týchto. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách výživových zložiek prostredníctvom našej zákazníckej podpory!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky