Mendula Lieskovcová čokoládová granola, 250g
Mendula Lieskovcová čokoládová granola, 250g
4,44

Mendula Lieskovcová čokoládová granola, 250g

Lieskovcová čokoládová granola ťa dostane kombináciou bohatých lieskovcov a belgickej čokolády a bude ťa nadchýnať každé ráno. Krehké, čokoládové kúsky, orechové semienka, kokosové lupienky a lahodné korenie - všetko toto je v tejto granole, aby tvoj deň začal radostne! (Poznámka: Toto je granola, ktorú najčastejšie hrýzeme počas dňa).

Základom tejto čokoládovej granoly sú bezlepkové ovsené vločky, ktoré ťa naplnia energiou na celé dopoludnie. Sú sladené jablčným sirupom a jablčným cukrom, a pražíme turecké lieskovce, miešame ich s kokosovým olejom a vzrušujúcimi koreninami a pečieme ich do krehkosti. Slnečnicové semienka, kokosové lupienky a mandle robia zmes harmónickejšou a výživnejšou. Potom pridáme kúsky belgickej čokolády s vysokým obsahom kakaových látok, aby sme dosiahli dokonalú kombináciu chutí. Naša granola neobsahuje konzervačné látky ani zbytočné prísady, preto ju môžeš s dôverou podávať deťom každý deň.

Mendula čokoládová granola je vhodná pre rôzne diéty a citlivosť na potraviny. Je vegánska, bezlepková, bezlaktózová, paleo a neobsahuje mliečne produkty.
4,44
Bonusové body: 0,09 €
Podrobnosti
Netto hmotnosť: 250g

Zloženie: Bezlepkové ovsené vločky, jablčný sirup, jablčný cukor, kúsky čokolády (12%) (kakaová hmota, cukor, kakaový maslo, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma; obsah kakaových látok min. 54,5%), turecké lieskovce (8%), slnečnicové semienka, kokosový olej, mandle, kokosové lupienky, tekvica, korenie, morská soľ

Priemerné výživové hodnoty na 100g:
Energia: 2111 kJ/505 kcal
Tuky: 21g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 8g
Sacharidy: 65g
Z toho cukry: 23g
Bielkoviny: 12g
Soľ: 1g

Údaje o nutričnej hodnote sú informatívne! Skutočné hodnoty na obale môžu byť odlišné od uvedených. Pre aktuálne informácie o nutričných hodnotách sa prosím obráťte na našu zákaznícku službu!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky