Mendula Krémový lieskovcový krém s vanilkovou príchuťou, 180 g
Mendula Krémový lieskovcový krém s vanilkovou príchuťou, 180 g
6,33

Mendula Krémový lieskovcový krém s vanilkovou príchuťou, 180 g

Pravá vanilka z kvalitných lieskovcov

Sladká krémová chuť vanilky bez pridaného cukru a sladidiel? Náš lieskovcový krém kombinuje dokonalú harmóniu jemne opražených lieskovcov s sladkou arómou a jemnou štipkou vanilky. Pri jeho výrobe sa lieskovce pražia bez pridávania tuku, potom sa ich pomelú do krémovej konzistencie a dochutia. Neobsahuje žiadne ďalšie prísady, palmový olej, cukor ani emulgátory, presne tak, ako ste si u nás zvykli. Môžete ho preto pokojne používať každý deň, či už hľadáte energetický doplnok pre športovanie, alebo pripravujete chutné občerstvenie pre vaše deti po hre. Ak máte chuť len na pohodlný dezert, s naším krémom nemôžete urobiť nič zlé, navyše vanilka zlepšuje náladu a znižuje stres, takže po dlhom dni vám niekoľko lyžíc príde veľmi vhod.

Lieskovcový krém je nevyhnutnou súčasťou vegánskej kuchyne. Lieskovce majú o niečo neutrálnejšiu chuť v porovnaní s inými orechovými krémami, takže sa perfektne hodia k akémukoľvek ovociu, smoothies, alebo surovým koláčikom, kašiam. Ak ich zmiešate s mrazenými banánmi a čerstvým sezónnym ovocím podľa vlastného vkusu, alebo pridáte kakaový prášok, vytvoríte z nich výnimočné zmrzlinu (nicecream) za pár okamihov. Ak však túžite po klasických chute z detstva v novej podobe, skúste ich zmiešať s letným ovocným lekvárom alebo pripraviť vanilkovú pomazánku na palacinky. Skvelo sa hodí aj k ovocnému chlebu a sušienkam.

Mendula lieskovcový krém môžete pokojne konzumovať pri rôznych druhoch diét, pretože neobsahuje cukor, lepok ani laktózu. Je obľúbeným základným surovým materiálom pri vegánskych, paleo a ketogénnych dezertoch. Mastné kyseliny z lieskovcov chránia srdce a cievy, podporujú správnu funkciu mozgu, a fitosteroly bránia absorpcii cholesterolu. Pravidelná konzumácia pomáha predchádzať tvorbe žlčových kameňov. Lieskovce obsahujú takmer všetky potrebné minerály, vrátane väčších množstiev draslíka, vápnika, horčíka, železa a zinku. Obsah vitamínov je tiež významný, nájdete v ňom všetky vitamíny skupiny B, a okrem toho aj vysoký obsah vitamínu K, ktorý spolu s vápnikom prispieva k zdraviu našich kostí.

Napriek vysokému obsahu tuku, mastné kyseliny a vláknina podporujú chudnutie a zabezpečujú dlhotrvajúci pocit sýtosti. Štúdie ukazujú, že tí, ktorí ich konzumujú aspoň dvakrát týždenne, majú menšiu pravdepodobnosť nabrať na váhe, než testovacia skupina, ktorá lieskovce nejedla.

Okrem toho, že je chutný:

Hodí sa pre všetky druhy diét
Vegánske, keto, bezlepkové, bezlaktózové, paleo, bez mliečnych bielkovín
Nízky glykemický index - len 20 glykemických jednotiek
Vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín - Vďaka kvalitným lieskovcom. Veľmi dobrý zdroj omega-3 mastných kyselín
Vysoký obsah bielkovín a nízky obsah sacharidov - 18,1 g bielkovín na 100 g, 30 g sacharidov na 100 g
Viacstranné využitie - Do smoothies, ovseniny, koláčov, sušienok, omáčok, na chlieb..."

Prosím, potvrďte, či tento preklad vyhovuje, alebo potrebujete nejaké úpravy.
6,33
Bonusové body: 0,13 €
Podrobnosti
Nettó hmotnosť: 180g

Zloženie: lieskové orechy, vanilkový prášok

Priemerná výživová hodnota na 100g:
Energia: 2314 kj/556kcal
Tuky: 44g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 8g
Sacharidy: 30g
Z toho cukry: 6g
Bielkoviny: 18g
Soľ: 0g

Údaje o výživovej hodnote sú informatívne! Aktuálne údaje o výživovej hodnote na obale sa môžu líšiť od týchto údajov. Prosím, informujte sa o aktuálnych údajoch o výživovej hodnote u našej zákazníckej služby!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky