S korením a kokosovým cukrom z prémiových mandlí
Po úspechu ich 100-percentného mandľového masla vytvorili jemne korenistú, sladkú verziu. Mandľové maslo s korením je najlepšou voľbou, ak chcete niečo sladké, no zároveň zdravé! Jeho chuť úplne pripomína sladké mandle s korením, ktoré nájdete na vianočných trhoch, ale obsahuje oveľa menej cukru (iba 10%).
Ich produkt je vyrobený z najlepších mandlí bez prídavkov. To znamená, že neobsahuje konzervačné látky, emulgátory alebo palmový tuk, takže ho môže celá vaša rodina bez kompromisov vychutnať s harmonickou chuťou jemne pražených semienok a koreňa, s prídavkom trochy kokosového cukru.
Vyskúšajte ho na plátky jabĺk alebo ovsených sušienkach, rýchlo uhasí hlad a túžbu po sladkom! Môžete ho tiež dať na opečený chlieb, do koláčov alebo domácich energetických tyčiniek. Zmiešajte ho s mandľovou múkou a pripravte si čokoládové marcipánové cukríky alebo bonbóny plnené mandľovým krémom, ak chcete prekvapiť svojich blízkych. Môžete ho použiť na ochutenie kaši, ryžového pudingu alebo vrstvenia do pudingu. Mandľové maslo s korením je tiež výborné samo osebe, lyžicou, alebo vo vlastnej kreativite nie sú medze pre jeho použitie.
Mandľa patrí medzi najzdravšie orechy, obsahuje viac vitamínu E, riboflavínu, niacínu, vápnika a vlákniny ako akýkoľvek iný druh orechov. Je vynikajúcim zdrojom horčíka a je bohatá na esenciálne nenasýtené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6.
Jej živiny zlepšujú aktivitu mozgu, takže pravidelná konzumácia pomáha znížiť riziko vzniku Alzheimerovej choroby. Pomáha regulovať hladinu cholesterolu a zachováva zdravé srdce. Obsah kyseliny linolovej a linolénovej znižuje zápaly, obsah vitamínu E chráni pred rakovinou. Napriek vysokému obsahu tuku je úspešne použiteľná pri diéte, pretože nenasýtené tuky poskytujú dlhotrvajúci pocit sýtosti a vláknina podporuje trávenie.
Kokosový cukor sa vyrába z šťavy kvetov kokosovej palmy. Je mimoriadne bohatý na minerály, ako je horčík, draslík, zinok a železo, a obsahuje vitamíny B1, B2, B3, B6 a C. Okrem toho obsahuje antioxidanty polyfenoly a 16 druhov aminokyselín.
Korenie je korenie so zdravotnými výhodami. Reguluje hladinu cukru a tukov v krvi, stimuluje činnosť mozgu a má pozitívny vplyv na kognitívne schopnosti. Okrem vynikajúcej chuti je korenie obľúbené v kuchyni východu aj kvôli svojej antibakteriálnej a prot