Mendula Krémová horalka - vegánska edícia, 180 g
Mendula Krémová horalka - vegánska edícia, 180 g
6,33

Mendula Krémová horalka - vegánska edícia, 180 g

Kakao a kokosový cukor, prvotriedne domáce arašidy

Ich deluxe arašidový krém sa okamžite stal obľúbeným u divákov, pretože neobsahuje palmový olej ani cukor, a predsa má dokonalú konzistenciu a chuť. Dlho premýšľali, ako by mohli tento produkt ponúknuť aj svojim vegánskym zákazníkom v rovnakej kvalite bez použitia živočíšnych sladidiel. Po dlhých experimentoch sa rozhodli nahradiť med kokosovým cukrom, ktorý nielenže chutí výborne, ale je aj zdravým rastlinným jedlom. S ním sladia vynikajúce domáce arašidy a krémový belgický kakaový prášok, aby do vašich každodenných chvíľ vniesli veselé a sladké okamihy.

Vegánsky arašidový krém s obsahom 78% orechového oleja poskytuje potrebnú energiu s trochou kokosového cukru, či už ho konzumujete na raňajky alebo pred športovaním. Obsiahnutý kakaový prášok vás oživí a zvýši hladinu endorfínov.

Podobne ako ich ostatné výrobky, aj vegánsky arašidový krém je určený pre priaznivcov "čistej stravy", a preto obsahuje iba vyššie uvedené prvotriedne suroviny! Iba najlepšie arašidy zaručujú vždy dokonalú chuť a konzistenciu! Kvalitu oceňujete aj vy, čo potvrdzuje úspech ich rodiny produktov: V roku 2020 použili na svoje výrobky takmer tonu tureckých arašidov!

Môžete ho použiť v nespočetných receptoch - je výbornou zložkou v surových dezertoch, ochutenie proteínových nápojov, ale tiež zdvihne tradičné koláče, pečivo a sušienky na novú úroveň. Ale nevadí, ak nemáte chuť variť - môžete ho jesť priamo zo záložky.

Mendula vegánsky arašidový krém môžete konzumovať pri rôznych druhoch diét - je bezlepkový a bezlaktózový, vegánsky výrobok. Je vhodný pre paleo a ketogénne recepty, ako aj základná zložka pre dezerty.

Arašidy sú bohaté na nenasýtené mastné kyseliny omega-3 a omega-6, pri ich konzumácii vo veľkosti 50 gramov denne významne klesá riziko srdcových ochorení a už po štyroch týždňoch sa zlepšuje hladina cholesterolu. Má výrazný vplyv na hladiny tukov v krvi a zlepšuje zdravie ciev. Okrem toho obsahuje významné množstvá vitamínu C, B1, B2 a E, ako aj rôzne dôležité minerály, ako sú vápnik, draslík, horčík, železo, mangán, zinok, selén a meď, čo ho robí výborným zdrojom energie a zvyšuje koncentráciu. Tryptofán v arašidoch zvyšuje hladinu serotonínu, čo môže pomôcť v boji proti depresii.

Vysoký obsah bielkovín a vlákniny robí z arašidov výbornú voľbu pre zdravé občerstvenie počas diéty a poskytuje dlhotrvajúci pocit sýtosti.

Kokosový cukor sa získava z kvapaliny kvetu kokosovej palmy. Je mimoriadne bohatý na minerály, obsahuje vysoký podiel horčíka, draslíka, zinku a železa, ako aj vitamíny B1, B2, B3, B6 a C. Okrem toho obsahuje polyfenoly s antioxidačnými vlastnosťami a 16 rôznych aminokyselín.

Belgický kakaový prášok je vyrobený z vysoko kvalitných kakaových bôbov. Okrem oživujúceho účinku podporuje činnosť mozgu, zlepšuje pamäť, stimuluje rast buniek a hojenie rán. Je plný antioxidantov, horčíka, zinku a vitamínov. Okrem toho zvyšuje hladiny endorfínov v tele a podporuje produkciu serotonínu v mozgu, čo spolu s arašidmi tvorí dokonalú dvojicu na tvorbu šťastia.

Navyše k tomu, že je chutný:

Je vhodný pre všetky druhy diét
Vegánske, keto, bezlepkové, bezlaktózové, paleo, bez mliečnych bielkovín
Skvelá a zdravá raňajka pre deti
Má viacero využití: do smoothie, ovsených vločiek, koláčov, sušienok, omáčok, na chlieb...
Neobsahuje palmový olej
6,33
Bonusové body: 0,13 €
Podrobnosti
Nettó hmotnosť: 180 g

Zloženie: arašidy (78 %), kokosový cukor, kakaový prášok

Priemerná nutričná hodnota na 100 g:
Energia: 2374 kJ/568 kcal
Tuky: 48 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny: 4 g
Sacharidy: 32 g
Z toho cukry: 16 g
Bielkoviny: 13 g
Soľ: 0 g

Informácie o nutričnej hodnote sú len orientačné! Aktuálne údaje o nutričnej hodnote na obale môžu byť odlišné od tu uvedených. Pre aktuálne informácie o nutričnej hodnote nás prosím kontaktujte na našej zákazníckej linke!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky