Mendula Tökmagkrém - 100% tökmag, 180g
Mendula Tökmagkrém - 100% tökmag, 180g
6,33

Mendula Tökmagkrém - 100% tökmag, 180g

Ako malé, také má množstvo pozitívnych účinkov tekvica. Vynikajúci obsah bielkovín: 100 g tekvicových semien obsahuje 28,5 g bielkovín, okrem toho sú bohaté na vlákninu, vitamín K, fosfor, horčík (tekvica je jedným z najlepších prírodných zdrojov horčíka!) a zinok. Horčík je nevyhnutný pre zdravú činnosť srdca, znižuje krvný tlak a zlepšuje obehový systém.

Okrem toho sú tekvicové semená bohaté na antioxidanty, ako sú karotenoidy a vitamín E. Antioxidanty môžu znižovať zápaly a chrániť bunky pred škodlivými voľnými radikálmi. Sú bohaté na vlákninu - na rozdiel od tekvicového oleja obsahuje tekvicový krém 100% tejto vlákniny.

Tekvicové semená sa pred prípravou ľahko pražia, aby sa ich jemná chuť lepšie presadila. Pridáva sa len mierne kvalitná soľ a potom sa drvením stávajú krémovými. Od tohto okamihu je použitie neobmedzené.

Môžete si ho namaľovať na akýkoľvek sendvič namiesto masla. Kus kvalitného (kysnutého) chleba, na to 1-2 lyžičky tekvicového krému, potom tvaroh, niekoľko plátkov paradajky, nakoniec rukola alebo baby špenát a váš vynikajúci, bielkovinami bohatý a zdravý raňajkový pokrm je pripravený.

Okrem toho, že je chutný:

Vhodné pre všetky diéty Vegánska, keto, bezlepková, bezlaktózová, paleo, bez mliečnych bielkovín
Nízky glykemický index
Vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín
Vysoký obsah bielkovín a mimoriadne nízky obsah sacharidov 28 g bielkovín na 100 g, 3 g CH na 100 g
Mnohostranne použiteľné Do smoothie, na zálivky do šalátov, do omáčok, natreté na chlieb...
6,33
Bonusové body: 0,13 €
Podrobnosti
Nettó hmotnosť: 180 g

Zloženie: Tekvica, soľ (<1%)

Priemerná nutričná hodnota na 100 g:
Energia: 2731 kJ/536 kcal
Tuky: 35 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 7 g
Sacharidy: 3 g
z toho cukry: 0 g
Bielkoviny: 28 g
Soľ: 0,5 g

Nutričné údaje sú informatívne! Skutočné nutričné hodnoty na obale sa môžu líšiť od uvedených tu. Pre aktuálne informácie o nutričných hodnotách kontaktujte našu zákaznícku službu.
Csomagajánlatok
Podobné výrobky