Slovenský preklad: Mandľový krém Mendula - 100% mandľa, 180g
Slovenský preklad: Mandľový krém Mendula - 100% mandľa, 180g
6,33

Slovenský preklad: Mandľový krém Mendula - 100% mandľa, 180g

Bez prísad, vyrobené z kvalitných domácich lieskovcov

Najpopulárnejší, všestranný a neuveriteľne chutný orechový krém je lieskovcový krém. Využívajú kvalitné suroviny z premiového segmentu, zakúpené od vybraného maďarského výrobcu po dôkladnom odbornom výbere surovín. Kvalita lieskovcov, ktoré pestuje, je zárukou výborného zážitku, pretože naša výrobky neobsahujú po pražení žiadne prídavky - žiadny pridaný cukor, palmový olej, ani konzervanty, len čisté a chutné orechy. Preto môžeme zaručiť autentickú chuť Menduly len s využitím najlepších surovín. Našu kvalitu si cenia aj naši zákazníci, čo potvrdzuje úspech našej produktové rady: V roku 2020 sme už použili takmer tonu lieskovcov na výrobu našich výrobkov!
Tento orechový krém tiež nasleduje smernice "čistej stravy", prinášajúc do vašej kuchyne lieskovcov so sladkastou chuťou a hnedou farbou s čo najmenším zásahom. Potom už je len na vás, ako okúzlite vaše deti, rodinu na vzrušujúcim raňajkovaní alebo rýchlym dezertom. Ak vaše deti raz ochutnajú pochutiny pripravené so skutočným lieskovcovým krémom, už nebudú túžiť po sladených výrobkoch z obchodu s prídavkami. Tým sa nasledujúca generácia bude vychovávať k zdravšiemu a udržateľnejšiemu gastronomickému kultúre.

Náš produkt je perfektný samotný o seba na chlebíku, ale môžete mu dodať nový rozmer prídavkami ako je hnedá čokoláda alebo jemne nastrúhané plátky jabĺk a zeleru.
Môžete ho použiť na prípravu domácich bonbónov, surových vegánskych sladkostí alebo dokonca tradičných sušienok. Pripravte si k nemu dip pre hostí s chrumkavými kúskami zeleniny alebo afrikánsky inšpirovaný ragú z batátov, cibule, cesnaku, rímskej rasce, škorice a sladkej papriky ochutený opraženými kúskami lieskovcov. Po náročných dňoch si môžete dopriať sami sebe banánovo-kakao-lieskovcový smoothie alebo môžete zmiešať pár lyžičiek lieskovcového krému s rozpustenou čokoládou a takto sa hriech staň
Lieskovcový krém Mendula môžete s istotou konzumovať pri rôznych druhoch diét, je bezlepkový a bezlaktózový, vegánsky výrobok. Je vhodný pre paleo, ketogénne a surové vegánske recepty, najmä na dezerty.

Lieskovce sú bohaté na nenasýtené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6, denný príjem 50 gramov môže výrazne znížiť riziko srdcových ochorení a už po štyroch týždňoch znížiť hladinu cholesterolu. Majú vynikajúci vplyv na hladiny tukov v krvi a zlepšujú zdravie ciev.
Obsahujú významné mno
6,33
Bonusové body: 0,13 €
Podrobnosti
Nettó hmotnosť: 180 g

Zloženie: Arašidy

Priemerná výživová hodnota na 100 g:
Energia: 2695 kj/646 kcal
Tuky: 62 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 5 g
Sacharidy: 18 g
z toho cukry: 5 g
Bielkoviny: 15 g
Soľ: 0 g

Informácie o nutričnej hodnote sú informatívne! Skutočné hodnoty uvedené na obale môžu byť odlišné od uvedených tu. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách výživy u našej zákazníckej služby!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky