Pasta di Canossa durumské Maccherone, 500g
Pasta di Canossa durumské Maccherone, 500g
3,58 
2,75
23

Pasta di Canossa durumské Maccherone, 500g

Pasta di Canossa durum Maccherone

Rastlinná báza
Vyrobené výlučne z talianskej pšeničnej múky z tvrdej pšenice
Bez GMO

Maccherone di Canossa sa vyrába výlučne z tvrdej pšenice, ktorá je pestovaná na majetku Cuniola. Dodržiavanie rytmu prírody, aby pšenica mohla rásť bez stresu, je zásada, ktorá riadi rozhodnutia spoločnosti Pasta di Canossa. To určuje kvalitu ich cestovín, ktoré sú ťahané bronzenými matricami.

Zamestnanci spoločnosti Pasta di Canossa starostlivo sledujú celý cyklus výroby ich cestovín pomocou systému Cycle_Life: V skutočnosti je celý výrobný proces starostlivo kontrolovaný, takže každý krok má svoj dátum. Sledujú celý životný cyklus tvrdej pšenice, začínajúc jedným semienkom a starostlivosťou o jej rast deň po dni, zo sezóny na sezónu, až po výrobu cestovín.

Počas každej fázy výroby cestovín sa uskutočňujú dôkladné kontrolné postupy, aby sa zabezpečilo, že splnia vysoké normy, ktoré si sami stanovili: od kontroly teploty a tlaku počas spracovania až po skúmanie cesta počas a po sušení a skúšobné vypaľovanie pre každú výrobnú sériu. Pretože iba ak prejde všetkými kontrolami, vznikne Pasta di Canossa.
3,58 
2,75
Od: 29.04.2024   Do vypredania zásob!
Sl. 23
Ušetrené 0,83 €
Bonusové body: 0,06 €
Podrobnosti
Zloženie: pšeničná múka z tvrdej pšenice, voda. Môže obsahovať sóju a vajcia.

Čistá hmotnosť: 500g

Priemerná výživová hodnota na 100g výrobku:

Energetická hodnota: 1470 kJ / 347 kcal
Tuky: 1,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 67,0 g
z toho cukry: 3,2 g
Vláknina: 4,2 g
Bieleniny: 15,0 g
Soľ: 0,004 g

Údaje o nutričnej hodnote slúžia len na orientačné účely! Aktuálne hodnoty na obale sa môžu líšiť od uvedených tu. Prosím, informujte sa o aktuálnych údajoch o nutričnej hodnote u našej zákazníckej podpory!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky