Mand'or Prémium Trio nápoj (mandľa, lieskový oriešok, pistácia) 1000 ml
Mand'or Prémium Trio nápoj (mandľa, lieskový oriešok, pistácia) 1000 ml
3,30

Mand'or Prémium Trio nápoj (mandľa, lieskový oriešok, pistácia) 1000 ml

Skutočne prírodná a jedinečná chuť. Prvý a jediný zeleninový nápoj, ktorý kombinuje tri vynikajúce orechy, poskytuje meditatívne zážitky, bohatú chuť a jedinečné pocity bez akýchkoľvek vedľajších chuteí.
Produkt je vegánsky, bezlepkový, bezlaktózový a bez GMO.

Jednou z najdôležitejších vlastností mandľového nápoja je absencia lepku, laktózy a cholesterolu. Mandľový nápoj je prírodný antioxidant, ktorý pomáha predchádzať rakovine a spomaľuje starnutie, je zdrojom vitamínov (A, D, E), bielkovín, omega 6, zinku, vápnika, železa, horčíka a draslíka.
Bez pridaného cukru obsahuje šálka mandľového nápoja 30 kalórií a obsahuje veľké množstvo rozpustných a nerozpustných prírodných vlákniny. Týmto spôsobom chráni steny čriev, podporuje ich správne fungovanie, reguluje vstrebávanie cukrov a kontroluje hladinu cholesterolu. Mandľové mlieko je jednou z najvýživnejších a najkompletnejších alternatív ku kravskému mlieku.

Nízky obsah kalórií mandľového nápoja je ideálny nápoj pre každého, kto chce schudnúť. Náhrada kravského mlieka mandľovým mliekom môže priniesť veľmi uspokojivé výsledky pri chudnutí. Veľmi ľahko sa na neho zvyknete, pretože jeho textúra a senzorické vlastnosti sú podobné kravskému mlieku.
Jeho konzumácia môže pomôcť bojovať proti cholesterolu a triglyceridom. Zlepšuje hladinu dobrého cholesterolu a znižuje hladinu zlého cholesterolu a podporuje vstrebávanie cukrov a tukov v črevách.
Jednoducho sa strávi a odporúča sa ľuďom trpiacim intoleranciou na laktózu. Je obzvlášť vhodný pri hnačke a zvracaní. Mandľové mlieko má vysoký obsah draslíka, čo pomáha nahradzovať stratené minerály kvôli chorobe, a vlákniny z mandlí chránia steny čriev.
Reguluje funkcie organizmu, čo predstavuje riešenie pre pacientov, ktorí bojujú s gastrointestinálnymi alebo črevnými problémami alebo trpia zápalom žalúdka.
Pomáha posilňovať nechty a vlasy a hydratovať pokožku vďaka vitamínu B2.
3,30
Bonusové body: 0,07 €
Podrobnosti
Zloženie: Voda, cukor, mandle (2,2%), lieskovce (1,8%), pistácie (1%), emulgátor: estery cukru.

Vyrobené v závode, ktorý používa sóju, lieskovce, mlieko, orechy, kešu orechy, pistácie. Môže obsahovať stopy orechov, kešu orechov.

Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 4 dní. Pred použitím dôkladne pretrepte!

Netto hmotnosť: 1000 ml

Priemerná nutričná hodnota na 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 176 kJ / 42 kcal
Tuky: 2,3 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 4,5 g
z toho cukry: 4,0 g
Bielačiny: 1,0 g
Vláknina: 0,6 g
Soľ: 0,01 g

Údaje o výživovej hodnote slúžia len na orientáciu! Aktuálne hodnoty na obale môžu byť odlišné od uvedených. Prosím, informujte sa u našej zákazníckej služby o aktuálnych údajoch o výživovej hodnote!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky