Mand'Or Prémium Mandľové mlieko, light, s vápnikom, 1000 ml
Mand'Or Prémium Mandľové mlieko, light, s vápnikom, 1000 ml
2,75

Mand'Or Prémium Mandľové mlieko, light, s vápnikom, 1000 ml

Mand'Or Light + Calcium, 1000 ml je ľahká a vyvážená voľba pre každý okamih dňa vďaka nízkemu obsahu kalórií a cukru. Obohatené vápnikom. Mandle sa miernym pražením získa skvelú chuť, čo z neho robí osviežujúci a príjemný nápoj, ideálny na raňajky.
Produkt je vegánsky, bezlepkový, bezlaktózový, s nízkym obsahom cukru, obohatený vápnikom a bez GMO.

Jednou z najdôležitejších vlastností mandľového mlieka je jeho absencia lepku, laktózy a cholesterolu. Mandľové mlieko je prírodným antioxidantom, ktorý pomáha predchádzať rakovine a spomaľuje proces starnutia. Je zdrojom vitamínov (A, D, E), bielkovín, omega-6 mastných kyselín, zinku, vápnika, železa, horčíka a draslíka.
Jedna šálka mandľového mlieka bez pridanej cukru obsahuje 30 kalórií a veľké množstvo rozpustnej a nerozpustnej vlákniny. Týmto spôsobom chráni steny čreva, podporuje ich správne fungovanie, reguluje absorpciu cukrov a reguluje hladinu cholesterolu. Mandľové mlieko je jednou z najvýživnejších a najplnohodnotnejších alternatív k kravskému mlieku.


Nízky obsah kalórií v mandľovom mlieku je ideálny pre tých, ktorí chcú schudnúť. Nahradenie kravského mlieka mandľovým mliekom môže priniesť veľmi uspokojivé výsledky pri úspešnom chudnutí. Je veľmi ľahké si naň zvyknúť, pretože jeho konzistencia a vnímateľné vlastnosti sú podobné kravskému mlieku.
Jeho konzumácia je veľkou pomocou pri boji proti cholesterolu a triglyceridom. Zlepšuje hladinu dobrého cholesterolu a znižuje hladinu zlého cholesterolu, a tiež podporuje absorpciu cukrov a tukov v čreve.
Je ľahko stráviteľné a odporúča sa pre tých, ktorí trpia intoleranciou na laktózu. Je obzvlášť odporúčané v prípade hnačky a zvracania. Mandľové mlieko obsahuje vysoký obsah draslíka,
2,75
Bonusové body: 0,06 €
Podrobnosti
Zloženie: voda, pražené mandle (4%), tavný cukor, uhličitan vápenatý, gumiar z hlienu johannesbrodovca, prírodné arómy.
Vyrobené v závode, kde sa spracúvajú sójové bôby, arašidy, mlieko, orechy, kešu a pistácie. Môže obsahovať stopy arašidov, orechov, kešu a pistácií.

Nettová hmotnosť: 1000 ml

Uchovávajte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 4 dní. Pred otvorením dôkladne pretrepte!

Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 163 kJ / 39 kcal
Tuky: 2,0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,25 g
Sacharidy: 4,2 g
- z toho cukry: 3,8 g
Bieleniny: 0,7 g
Vláknina: 0,4 g
Soľ: 0,01 g

Údaje o výživovej hodnote sú len orientačné! Aktuálne údaje o výživovej hodnote nájdete v našom zákazníckom servise!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky