Mand'or Prémium Nápoj zo žitného, bez cukru, 1000 ml.
Mand'or Prémium Nápoj zo žitného, bez cukru, 1000 ml.
2,75

Mand'or Prémium Nápoj zo žitného, bez cukru, 1000 ml.

Chuť tohto neosladeného nápoja je charakterizovaná jemnou chuťou ovsa, ktorý je výživný, lahodný a významným zdrojom železa, vápnika, draslíka a fosforu. Pozitívne podporuje trávenie a zabezpečuje pocit sýtosti.

Produkt je vegánsky, bez laktózy, bez GMO a neobsahuje pridaný cukor.

Ovsený nápoj je jednou z najobľúbenejších bezmliečnych alternatív na trhu. Keďže ide o vegánsku alternatívu bez orechov, môže byť vhodnou voľbou pre všetkých, ktorí trpia intoleranciou na laktózu alebo majú alergiu na sóju alebo arašidy. Ovsený nápoj je bohatý na živiny, vlákninu, vitamíny a minerály. Zatiaľ čo niektoré živiny zostávajú v hustej ovsenej kaši, ktorá vznikne miešaním a precedením ovsených zŕn, rozpustné vlákniny zostávajú v tekutej časti a pozitívne ovplyvňujú naše trávenie. Ovsený nápoj je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a minerály. Je plný cenných živín, vitamínov a minerálov, ako sú vitamíny B1, B2, B3, B6 a K, a obsahuje zinok, železo, selén, horčík a vápnik. Vysoký obsah beta-glukánu pomáha znižovať hladinu cholesterolu.

Plnotučná ovsená kaša je bohatá na rastlinné polyfenoly. Medzi nimi sa avenantramidy nachádzajú takmer výhradne v ovsu. Avenantramidy podporujú tvorbu oxidu dusnatého v tele, ktorý je účinným, prirodzeným rozširujúcim sa prostriedkom na rozšírenie ciev a môže pomôcť znížiť krvný tlak. Okrem toho avenantramidy pôsobia ako účinné antioxidanty a zmierňujú svrbenie. Ďalším významným antioxidantom, ktorý sa v ovsu nachádza vo veľkých množstvách, je kyselina ferulová.

Ovsený nápoj je dokonalý ako posypka na musli, cereálie a do vášho ranného kávy. Vďaka svojej neutrálnosti sa bude páčiť sladkým aj slaným jedlám. Pri varení sa nespráva ako mlieko, ale je výborný na zahustenie, najmä ak do neho pridáte trochu ovsenej múky. Môže byť použitý v akomkoľvek jedle alebo pečive, či už ide o jednoduchý ovocný smoothie, palacinky, akýkoľvek druh muffinu, vafle a dokonca aj na prípravu najlepšej domácej vtáčej mlieka.

2,75
Bonusové body: 0,06 €
Podrobnosti
Zloženie: voda, ovsené vločky (12%), slnečnicový olej, soľ. Vyrobené vo závode, ktorý spracúva sójové bôby, arašidy, mandle, mlieko, orechy, kešu orechy a pistácie.

Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 4 dní. Pred otvorením dôkladne pretrepte!

Netto hmotnosť: 1000 ml

Priemerná výživová hodnota na 100 g produktu:

Energetická hodnota: 180 kJ / 43 kcal
Tuky: 1,45 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,22 g
Sacharidy: 6,6 g
z toho cukry: 2,8 g
Bielkoviny: 0,6 g
Vláknina: 0,5 g
Soľ: 0,07 g

Hodnoty výživových hodnôt sú informatívne! Aktuálne výživové hodnoty na obale sa môžu líšiť od týchto uvedených. Prosím, kontaktujte našu zákaznícku službu pre aktuálne informácie o výživových hodnotách!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky