Mand'or Prémiový mandľový nápoj, bez cukru, 1000 ml
Mand'or Prémiový mandľový nápoj, bez cukru, 1000 ml
3,02

Mand'or Prémiový mandľový nápoj, bez cukru, 1000 ml

Prirodzená sladkosť mandlí a jemná pražená aróma sa dokonale prejavujú v tomto nesladenom nápoji. Skutočný recept, jednoduchý a ľahký. Sestáva len z 4 zložiek pre vyváženú a autentickú chuť.
Produkt je vegánsky, bezlepkový, bezlaktózový, s nízkym obsahom cukru a bez GMO.

Jednou z najdôležitejších vlastností mandľového nápoja je absencia lepku, laktózy a cholesterolu. Mandľový nápoj je prírodný antioxidant, ktorý pomáha predchádzať rakovine a spomaľuje proces starnutia. Je zdrojom vitamínov (A, D, E), bielkovín, omega-6 mastných kyselín, zinku, vápnika, železa, horčíka a draslíka.
Bez pridaného cukru obsahuje jedna šálka mandľového nápoja 30 kalórií a vysoké množstvo rozpustných a nerozpustných prírodných vlákniny. Tým chráni steny čriev, podporuje ich správne fungovanie, reguluje vstrebávanie cukrov a reguluje hladinu cholesterolu. Mandľové mlieko je jednou z najvýživnejších a najkompletnších alternatív k kravskému mlieku.

Nízky obsah kalórií mandľového nápoja je ideálny nápoj pre tých, ktorí chcú schudnúť. Nahradenie kravského mlieka mandľovým nápojom môže priniesť veľmi uspokojivé výsledky pri chudnutí. Je veľmi ľahké zvyknúť si na neho, pretože jeho konzistencia a senzorické vlastnosti sú podobné kravskému mlieku.
Jeho konzumácia je veľkou pomocou pri boji proti cholesterolu a triglyceridom. Zlepšuje hladinu dobrého cholesterolu a znižuje hladinu zlého cholesterolu, a tiež podporuje vstrebávanie cukrov a tukov v čreve.
Je ľahko stráviteľný a odporúča sa pre tých, ktorí trpia intoleranciou laktózy. Je najmä odporúčaný pri hnačke a zvracaní. Mandľový nápoj obsahuje vysoký obsah draslíka, čo je veľkou pomocou pri dopĺňaní
3,02
Bonusové body: 0,06 €
Podrobnosti
Zloženie: voda, italsky pražené mandle (4%), karubový gumi, prírodné arómy.

Vyrobené v závode, ktorý spracováva sójové bôby, orechy, mlieko, lieskové orechy, kešu orechy, pistácie. Môže obsahovať stopy orechov, lieskových orechov, kešu orechov, pistácií.

Čistá hmotnosť: 1000 ml

Skladujte v suchu a chlade. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 4 dní. Pred otvorením dôkladne pretrepte!

Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 89 kJ/22 kcal
Tuky: 2,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,25 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bielkoviny: 0,7 g
Vláknina: 0,4 g
Soľ: 0,01 g

Údaje o nutričnej hodnote sú informatívne! Aktuálne hodnoty sa môžu líšiť od uvedených na obale. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách našej zákazníckej podpore!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky