Mand'or Prémium Bio Mandľový nápoj, bez pridaného cukru, 1000 ml.
Mand'or Prémium Bio Mandľový nápoj, bez pridaného cukru, 1000 ml.
2,75

Mand'or Prémium Bio Mandľový nápoj, bez pridaného cukru, 1000 ml.

Biotermín Mand'or je mandľový nápoj bez pridaného cukru a sladidiel, založený na čistom a vyváženom výbere zložiek.

Produkt je ekologický, vegánsky, bezlepkový, bezlaktózový, bez GMO a bez cukru.

Jednou z najdôležitejších vlastností mandľového nápoja je jeho absencia gluténu, laktózy a cholesterolu. Mandľový nápoj je prírodným antioxidantom, ktorý pomáha predchádzať rakovine a spomaľuje proces starnutia. Je zdrojom vitamínov (A, D, E), bielkovín, Omega 6 mastných kyselín, zinku, vápnika, železa, horčíka a draslíka.

Bez pridaného cukru obsahuje šálka mandľového nápoja len 30 kalórií a obsahuje veľké množstvo rozpustnej a nerozpustnej prírodnej vlákniny. Tým chráni črevné steny, podporuje ich správne fungovanie, reguluje absorpciu cukrov a reguluje hladinu cholesterolu. Mandľové mlieko je jednou z najvýživnejších a najkompletných alternatív ku kravskému mlieku.

Nízky obsah kalórií mandľového nápoja je ideálny pre tých, ktorí chcú schudnúť. Nahradenie kravského mlieka mandľovým nápojom môže mať veľmi uspokojivé výsledky pri úspechu pri chudnutí. Je veľmi ľahké si naň zvyknúť, pretože jeho konzistencia a senzorické vlastnosti sú podobné kravskému mlieku.

Jeho konzumácia je veľkou pomocou v boji proti cholesterolu a triglyceridom. Zlepšuje hladinu dobrého cholesterolu a znižuje hladinu zlého cholesterolu, a tiež podporuje absorpciu cukrov a tukov v čreve.

Je ľahko stráviteľný a odporúča sa pre tých, ktorí trpia intoleranciou laktózy. Je obzvlášť odporúčaný pri hnačke a zvracaní. Mandľový nápoj obsahuje vysoké množstvo draslíka, čo je veľkou pomocou pri náhrade minerálov stratených kvôli chorobám, a vlákna z mandlí chránia steny čriev.

Reguluje funkcie organizmu, čo je riešením pre pacientov s problémami gastrointestinálneho traktu a črevn

ými problémami alebo trpia žalúdočnými vredmi.

Pomáha posilňovať nechty a vlasy a hydratuje pokožku vďaka vitamínu B2.
2,75
Bonusové body: 0,06 €
Podrobnosti
Zloženie: voda, talianske bio pražené mandle (3%), bio johanneská gumá, prírodné arómy.
Vyrobené vo závode, ktorý spracováva sóju, lieskové oriešky, mlieko, vlašské orechy, kešu oriešky, pistácie. Môže obsahovať stopy lieskových orechov, vlašských orechov, kešu orechov a pistácií.

Nettová hmotnosť: 1000 ml

Skladujte v suchom a chladnom prostredí. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 4 dní. Pred otvorením dôkladne pretrepte!

Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:

- Energetická hodnota: 71 kJ / 17 kcal
- Tuky: 1,5 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
- Sacharidy: 0 g
- z toho cukry: 0 g
- Bielkoviny: 0,5 g
- Vláknina: 0,4 g
- Soľ: 0,01 g

Údaje o výživovej hodnote slúžia iba ako informácie! Skutočné hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách výživy u našej zákazníckej podpory!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky