Mand'or Prémium Barista Mandľový nápoj, 1000 ml.
Mand'or Prémium Barista Mandľový nápoj, 1000 ml.
3,57

Mand'or Prémium Barista Mandľový nápoj, 1000 ml.

Mand'or Prémium Barista Mandľový nápoj, 1000 ml, je mandľový nápoj vhodný aj na profesionálne použitie, navrhnutý a vyvinutý pre prípravu rastlinných cappuccín a iných bezlaktózových výrobkov.

Produkt je vegánsky, bezlepkový, bezlaktózový a bez GMO.

Jednou z najdôležitejších vlastností mandľového mlieka je absencia lepku, laktózy a cholesterolu. Mandľové mlieko je prírodným antioxidantom, ktorý pomáha predchádzať rakovine a spomaľuje proces starnutia. Je zdrojom vitamínov (A, D, E), bielkovín, Omega 6, zinku, vápnika, železa, horčíka a draslíka.

Bez pridanej cukru obsahuje jedna šálka mandľového mlieka 30 kalórií a vysoké množstvo rozpustných a nerozpustných prírodných vlákniny. Týmto spôsobom chráni črevnú stenu, podporuje jej správne fungovanie, reguluje vstrebávanie cukrov a kontroluje hladinu cholesterolu. Mandľové mlieko je jednou z najvýživnejších a najkompletných alternatív k kravskému mlieku.

Vďaka svojej nízkej kalorickej hodnote je mandľové mlieko ideálnym nápojom pre tých, ktorí chcú schudnúť. Nahradenie kravského mlieka mandľovým mliekom môže priniesť veľmi uspokojivé výsledky pri chudnutí. Je veľmi ľahké si naň zvyknúť, pretože jeho konzistencia a senzorické vlastnosti sú podobné kravskému mlieku.

Jeho konzumácia pomáha bojovať proti cholesterolu a triglyceridom. Zlepšuje hladinu dobrého cholesterolu a znižuje hladinu zlého cholesterolu. Taktiež podporuje vstrebávanie cukrov a tukov v črevách.

Mandľové mlieko je ľahko stráviteľné a odporúča sa pre tých, ktorí trpia intoleranciou laktózy. Je obzvlášť vhodné pri hnačkách a zvracaní. Mandľové mlieko obsahuje vysoký obsah draslíka, čo je veľká pomoc pri nahradení minerálov, ktoré organizmus stratil v dôsledku chorôb. Vlákna v mandliach chránia črevnú stenu.



Pomáha regulovať funkcie organizmu, čo je riešením pre pacientov s problémami žalúdka alebo čreva alebo trpiacimi žalúdočnými vredmi.

Vďaka vitamínu B2 pomáha posilňovať nechty a vlasy a hydratuje pokožku.
3,57
Bonusové body: 0,07 €
Podrobnosti
Zloženie: pitná voda, pražené mandle (4%), cukor, stabilizátor: gellán guma.
Vyrobené v závode, ktorý používa sóju, arašidy, mlieko, lieskové orechy, kašu a pistácie. Môže obsahovať stopy orechov.

Uchovávajte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 4 dní. Pred otvorením dôkladne pretrepte!

Nettová hmotnosť: 1000 ml

Priemerná nutričná hodnota na 100 g výrobku:

Energia: 136 kJ / 22,7 kcal
Tuky: 2,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,25 g
Sacharidy: 2,8 g
z toho cukry: 2,5 g
Bielkoviny: 0,7 g
Vláknina: 0,4 g
Soľ: 0,01 g

Uchovávajte na suchom a chladnom mieste, chráňte pred svetlom.
Informácie o nutričnej hodnote sú orientačné. Aktuálne hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť. Prosím, informujte sa o aktuálnych nutričných hodnotách u nášho zákazníckeho servisu.
Csomagajánlatok
Podobné výrobky