Schar Pausa Ciok, keksová plátka, 35g
Schar Pausa Ciok, keksová plátka, 35g
1,10

Schar Pausa Ciok, keksová plátka, 35g

Mäkký piškót plnený mliečnou krémom. Nadýchaný ľahký mäkký piškót pokrytý chrumkavou čokoládovou polevou. Nebeská lahôdka, ktorá neobsahuje žiadne konzervačné látky a palmový olej, bez pšenice, bezlepková. Vegetariáni ju môžu s radosťou konzumovať.
1,10
Bonusové body: 0,02 €
Podrobnosti
Zloženie: cukor, rastlinný tuk a olej v rôznych pomeroch (slnečnicový olej s vysokým obsahom olejovej kyseliny, kokosový olej, kakaové maslo*), vajce, glukózo-fruktózový sirup, odtučnené mlieko v prášku 7%, ryžová múka, kukuričný škrob, stabilizátor: sorbitol; kukuričná múka, ryžový škrob, odtučnený kakaový prášok* 1,5%, emulgátor: mastné kyseliny mono- a diglyceridy, sójový lecitín; prírodná aróma, cikória vláknina, soľ, kypriaci prášok: glukón-delta-lakton, sódny hydrogénkarbonát; mliečny proteín, zahusťovadlo: guarová guma, xantánová guma; želírovací činidlo: agar. BEZLEPKOVÉ.
Čistá hmotnosť: 35 g

Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:

Energia: 1776 kJ/423 kcal
Tuky: 18 g

z toho nasýtené mastné kyseliny: 11 g
Sacharidy: 59 g
z toho cukry: 36 g
Vláknina: 1,1 g
Bielkoviny: 5,3 g
Soľ: 0,42 g
Údaje o výživovej hodnote sú orientačné! Skutočná výživová hodnota na obale sa môže líšiť od tu uvedených hodnôt. Informujte sa u našich kolegov o aktuálnych údajoch o výživovej hodnote!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky