Hester's Life Veryberry granola / granola s čučoriedkami 60 g
Hester's Life Veryberry granola / granola s čučoriedkami 60 g
1,27

Hester's Life Veryberry granola / granola s čučoriedkami 60 g

Veryberry Granola
Ríbezlové granola

Balenie jednoho porčie, ktoré vás sprevádza kamkoľvek! Takže nič vás nezastaví na ceste k zdravému stravovaniu!

Granola, známa aj ako pečená müsli, začala svoju dobyvateľskú cestu v Spojených štátoch v začiatkom 60. rokov. Pôvodne sa vyrábala z Grahamovej múky a konzumovala s mliekom. S postupom času sa do zmesi pridávali rôzne obilné vločky a potom sa zložky spájali s trochou oleja a medom a pekli.

Nutričný poradca Hester's Life prepracoval granolu z bezlepkových ovsených vločiek, celých datlí a čistých prírodných surovín.

V chrumkavej ríbezlovej granole dominujú chute škorica a vanilka. Jemne kyslastá chuť lyofilizovaných červených a čiernych ríbezlí dodáva granole vzrušenie. Mandľa a ľanové semienko zabezpečujú vitalitu a robia raňajky ešte výživnejšie.

Podľa chuti môžete granolu oživiť čerstvým ovocím alebo vyskúšať ako posypku na smoothie a ovsené kaše.
1,27
Bonusové body: 0,03 €
Podrobnosti
Zloženie: granola (bezlepkové ovsené vločky, datle, olivový olej, škorica (0,6%), morská soľ, vanilka), mandľová tyčinka, chia semienka (Salvia hispanica), lyofilizované červené ríbezle, lyofilizované čierne ríbezle.

Neobsahuje pridaný cukor. Bezlepkové, sójové, laktózové, bez farbív a konzervačných látok. Produkt je vhodný pre vegánsku stravu.

Ríbezle vo Veryberry Granole sú pripravené lyofilizáciou, čo je inovatívna metóda konzervácie zmrazeným sušením bez použitia akýchkoľvek konzervačných látok alebo cukru. Ovocie si zachováva pôvodnú farbu, arómu a obsah minerálov a vitamínov.

Bohaté na vlákninu!

Produkt bol testovaný v laboratóriu a je bezlepkový!

Balenie obsahuje jednu porciu.

Produkt bol spracovaný v zariadení, kde sa používajú orechy, arašidy a sezamové semená.

Priemerná výživová hodnota na 100 g produktu:

Energia: 1605 kJ/384 kcal
Tuky: 13 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,5 g
Sacharidy: 54 g
z toho cukry: 14 g
Vláknina: 11 g
Bie<|endoftext|>

The Hindu epic, the Ramayana, is about the adventures and trials of Prince Rama as he tries to rescue his wife, Sita, who has been kidnapped by the demon king, Ravana. Along the way, Rama is aided by his loyal brother, Lakshmana, and the monkey god, Hanuman. The epic explores themes of loyalty, devotion, and the battle between good and evil. It is considered one of the greatest works of Indian literature and has had a significant impact on Hindu culture and religious practices.
Csomagajánlatok
Podobné výrobky