Balance Food Jahodovo-himbérové müsli - 300 g
Balance Food Jahodovo-himbérové müsli - 300 g
1,92

Balance Food Jahodovo-himbérové müsli - 300 g

Balance Food Jahodovo-malinová müsli je pre teba dokonalou voľbou, ak chceš začať svoj deň skutočne výživným raňajkami. Obsahuje rôzne druhy bezlepkových obilných vločiek a vynikajúcu zmes lyofilizovaného ovocia!


Neobsahuje lepok, mlieko a mliečne výrobky, sóju, prídavné látky ani pridaný cukor! Je vegánske!


1,92
Bonusové body: 0,04 €
Podrobnosti

Balance Food Jahodovo-malinová müsli je vyrobená z tradičných zložiek müsli (ako napríklad ryžové vločky) a obsahuje 2 druhy cenných, bezlepkových obilných vločiek a lyofilizované ovocie! Pohanka je bezlepkové obilie obsahujúce cenné vlákniny vo výške 17-20%. Je cenným zdrojom vitamínov, obsahuje mnoho členov skupiny vitamínu B. Hrdza je skutočne priateľské obilie pre žalúdok, veľmi ľahko stráviteľné a bezlepkové. Vďaka svojmu prebiotickému účinku prispieva k správnej rovnováhe črevnej mikroflóry. Obsahuje cenné minerály, ako je draslík a železo.



Návod na použitie:



Môžete si ju pripraviť tradične s (rastlinným) mliekom, (rastlinnými) jogurtmi ako müsli na raňajky alebo rýchlu svačinu. Okrem toho ju môžete pridať do kaši, oživiť raňajkové smoothie a šťavy alebo ju môžete zmiešať do cesta na sušienky, muffiny, atď.


Nettová hmotnosť: 300 g
Pôvod: Slovensko, EÚ
Zloženie: Hrdzové vločky, Pohankové vločky, Ryžové vločky, Rozinky, Maltodextrín, Lyofilizovaná jahoda (0,75%), Lyofilizovaná malina (0,75%), Jodizovaná soľ

Priemerná výživová hodnota v 100 g výrobku:
Energia: 1454,1 kJ/346,93 kcal
Tuky: 3,02 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,91 g
Sacharidy: 70,52 g
z toho cukry: 26,88 g
Vláknina: 3,64 g
Bielkoviny: 10,76 g
Soľ: 0,12 g

Údaje o výživovej hodnote sú informatívne! Aktuálne hodnoty na obale sa môžu líšiť od uvedených údajov. Informujte sa o aktuálnych hodnotách od našich kolegov!

Csomagajánlatok
Podobné výrobky