Chlorella prášok 100 g
Chlorella prášok 100 g
4,68

Chlorella prášok 100 g

Výrobok chlorella je v súčasnosti celosvetovo obľúbený pre svoje blahodarné účinky  a pretto je superfood. Obsahuje vysoké množstvo antioxidantov, vitamínov, minerálov a je cenným zdrojom rastlinných bielkovín. Používa sa ako doplnok stravy, môže pomôcť normálnemu fungovaniu organizmu, má posilňujúce imunitné a detoxikačné účinky.


 

4,68
Bonusové body: 0,09 €
Podrobnosti

Zelená chlorella alga je jednou z rastlín s najvyšším obsahom chlorofylu na svete. Chlorofyl má antioxidatívne účinky, zvyšuje hladinu kyslíka v našom tele a podporuje vstrebávanie živín do buniek. Má tiež silné detoxikačné účinky. Chlorella obsahuje veľmi vysoký podiel rastlinných bielkovín (65 %), a preto sa odporúča aj vegetariánom a vegánom. Obsahuje vitamíny B, C a E, množstvo minerálov (draslík, horčík, vápnik, fosfor) a stopové prvky (železo, mangán, zinok). Pri chudnutí podporuje pocit sýtosti a pomáha s adekvátnym doplnením živín. Jej vláknitá štruktúra podporuje správnu funkciu čriev, zlepšuje absorpciu živín a vytvára priaznivú črevnú flóru.



Návod na použitie



Kvôli vysokému koncentrovanému obsahu cenných zložiek sa chlorellu odporúča konzumovať v malom množstve ako doplnok stravy. Priemerná odporúčaná denná dávka je približne 2-3 čajové lyžičky (6-10 g), môže sa pridávať do smoothie, kaše, jogurtu, ovocných štiav alebo konzumovať samostatne s vodou, aj keď treba byť pripravený na charakteristickú chuť rias.


Zloženie: 100% chlorella
Pôvod: Čína
Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:
Energia: 1450 kJ/343 kcal
Tuky: 2,3 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,6 g
Sacharidy: 13,8 g
z toho cukry: 0,4 g
Bielkoviny: 65,7 g
Soľ: 0,2 g


Údaje o výživovej hodnote majú informatívny charakter! Skutočné výživové hodnoty na obale sa môžu líšiť od uvedených. Prosíme, informujte sa o aktuálnych údajoch o výživovej hodnote u našich kolegov!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky