Spirulina prášok 125g
Spirulina prášok 125g
3,58

Spirulina prášok 125g

Výrobok spirulina je v súčasnosti rozšírená po celom svete pre svoje mnohé priaznivé účinky akosuperfood. Obsahuje vysoké množstvo antioxidantov, vitamínov, minerálov a je cenným zdrojom rastlinných bielkovín. Používa sa ako doplnok stravy, môže pomôcť normálnemu fungovaniu organizmu, má posilňujúce imunitné a detoxikačné účinky.


 

3,58
Bonusové body: 0,07 €
Podrobnosti

Riasy spiruliny majú zelenú farbu spirulina prášok získaný sušením a rozprašovaním spirulina prášok má extrémne vysoký obsah chlorofillu . Chlorofil má antioxidačné účinkyzvyšuje hladinu kyslíka v tele a pomáha živinám dostať sa do buniek. Výrobok spirulina má veľmi vysoký obsah rastlinných bielkovín až (65 %), a obsahuje všetkých 8 základných živín pre naše telo esenciálne aminokyseliny, ktoré si naše telo nedokáže vyrobiť, preto musíme zabezpečiť ich príjem prostredníctvom uvedomelého stravovania. Vďaka obsahu cenných bielkovín sa spirulina odporúča aj pre vegetariánov a vegánov. Obsahuje vitamíny B1, B2, B6 a A a prispieva k príjmu horčíka, železa a chrómu. Pomáha podporovať pocit sýtosti pri diéte a zabezpečuje dostatočné doplnenie živín



Výhody spiruliny skúmali aj výskumníci NASA, ktorí zaradili spirulinu medzi odporúčané potraviny pre astronautov.



Odporúčané použitie



Pretože a spirulina obsahuje vysokú koncentráciu cenných zložiek, preto sa odporúča konzumovať malé množstvo denne ako doplnok stravy. Odporúča sa v priemere 1 čajová lyžička (2-3 g) denne do smoothies, koktailov, kaší, jogurtov alebo aj samostatne s vodou, hoci sa pripravte na jeho výraznú chuť po riasach.. 


Zložky: 100% spirulina
Krajina pôvodu: Čína
Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1364 kJ/326 kcal
Tuky 1g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5g
Sacharidy 13,1g
z toho cukry: <0,1g
Bielkoviny 65,9g
Soľ 0,9g

Informácie o výživovej hodnote sú uvedené len pre informáciu! Skutočné výživové hodnoty na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Aktuálne výživové hodnoty si vyžiadajte od našich kolegov!

Csomagajánlatok
Podobné výrobky