Proteinový prášok z konopných semien 125 g.
Proteinový prášok z konopných semien 125 g.
2,28

Proteinový prášok z konopných semien 125 g.

100% rastlinný konopný proteínový prášok je ľahko stráviteľný a veľmi dobre sa vstrebáva. Je bezlepkový, bez sóje, bez mlieka a bez vajec, a je dokonalým zdrojom bielkovín pre vegetariánov, vegánov a ľudí vedúcich aktívny a zdravý životný štýl. Okrem toho môže pomôcť posilniť našu imunitu, pretože obsahuje mnoho vitamínov a minerálov.
2,28
Bonusové body: 0,05 €
Podrobnosti
Kvôli svojim pozitívnym výživovým vlastnostiam je konzumácia konopného semena a stlačeného oleja z neho tradičná u ľudstva. Jednou veľkou výhodou konopného proteínu je, že počas jeho výroby zostáva významná časť bohatého obsahu vitamínov a minerálnych látok obsiahnutých v konopných semenách zachovaná v konopnom proteínovom prášku. Preto je nielen vynikajúcim zdrojom bielkovín, ale tiež pomáha s prijímaním primeraného množstva vitamínov (hlavne vitamín A, viaceré vitamíny skupiny B, vitamín C a vitamín E) a minerálnych látok (draslík, vápnik, horčík, meď a zinok).

Konopný proteín získaný zo zvyškov semenáčov a lisovania konopného oleja obsahuje všetkých 20 esenciálnych aminokyselín, ktoré sú potrebné pre výstavbu bielkovín v našom tele, a je tak kompletným zdrojom bielkovín. Obsahuje tiež esenciálne aminokyseliny, ktoré náš organizmus nedokáže sám produkovať, a preto ich môžeme zabezpečiť správnou výživou.

Návod na použitie:
Zmiešajte ho do svojho obľúbeného ranného smoothie, shakeu, kaše alebo nápoja. Konopný proteín môže byť pridaný do rôznych jedál, ako napríklad pri príprave bielkovinových palaciniek, waflov, do polievok alebo ako dokonalá zložka na výrobu domácich proteínových tyčiniek. Pri pečení môže konopný proteín nahradiť asi tretinu múky (napríklad pre biskvit, muffiny, linecké cesto atď.).

Zloženie: 100% konopný proteín
Pôvod: Čína
Priemerná výživová hodnota na 100 g produktu:
Energia: 1520 kJ/362 kcal
Tuky: 11,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,1 g
Sacharidy: 10 g
z toho cukry: 5,9 g
Bielkoviny: 49 g
Soľ: 0,1 g

Informácie o výživovej hodnote sú iba orientačné! Aktuálne hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách u naš

ich zamestnancov!
Csomagajánlatok
Doplnkové výrobky
Podobné výrobky