Biely ryžový proteínový prášok 500 g
Biely ryžový proteínový prášok 500 g
6,61

Biely ryžový proteínový prášok 500 g

Bielkovina z hnedého ryže je úplne prírodný rastlinný zdroj bielkovín. Vďaka jej výrazne vysokému obsahu bielkovín (85%), aminokyselinovej zložke a ľahkej stráviteľnosti je ideálnou náhradou za živočíšne bielkoviny. Odporúča sa pre vegánov, ľudí s zdravým životným štýlom a aktívne športujúcich jedincov, ktorí majú zvýšenú potrebu bielkovín. Bezlepkové, bez sóje, bez mliečnych výrobkov a bez akýchkoľvek zložiek živočíšneho pôvodu!
6,61
Bonusové body: 0,13 €
Podrobnosti
Barný ryžový proteín je najrozšírenejším rastlinným zdrojom bielkovín, pretože obsahuje vysoký percentuálny podiel bielkovín a navyše má jednu z najlepších aminokyselinových zložiek. Okrem toho sa ľahko trávi a nevyvoláva žiadne alergické reakcie, takže ho môžu bez obáv konzumovať ľudia s intoleranciou na lepok, alergikovia na sóju, intoleranciou na laktózu a mliečne bielkoviny a alergici na vajcia. Mnoho výskumov už dokázalo, že rastlinné bielkoviny, vrátane barného ryžového proteínu, môžu plne nahradiť živočíšne bielkoviny na pokrytie zvýšenej potreby bielkovín športovcov a navyše sú ľahšie stráviteľné. Navyše je správne množstvo bielkovín dôležité aj pre osoby, ktoré dodržiavajú vegetariánsku alebo vegánsku stravu, a preto je napríklad barný ryžový proteín skvelou voľbou.


Barný ryžový proteín sa získava mletím ryžových zŕn a následným špeciálnym enzýmovým spracovaním, ktoré oddelí škrobovú zložku ryže.


Návod na použitie:


Barný ryžový proteín má miernu sladkasto zemité chute. Je vo forme prášku a má trochu hrubšiu a zrnatejšiu konzistenciu v porovnaní s ostatnými rastlinnými bielkovinami. Môže sa pridávať do raňajkových smoothies, kokteilov, kaši či šejkov. Mnoho jedál môže byť obohatených o barný ryžový proteín, napríklad môžeme pripraviť bielkovinové palacinky, wafle, pridať ho do zeleninových jedál alebo ho použiť na výrobu domácich proteínových tyčiniek. Pri pečení je možné takmer akýkoľvek druh múky nahraditť tretinou bielkovinového prášku (napríklad v biskvitovom ceste, muffinov, linzových cestách atď.).


Zloženie: 100% barný ryžový proteín
Pôvod: Čína
Priemerná nutričná hodnota na 100 g výrobku:
Energia: 360 kcal (1506 kJ)
Tuky: 2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,7 g
Sachar

idy: 3,9 g
z toho cukry: 0,3 g
Bielkoviny: 85 g
Soľ: 0 g


Údaje o nutričnej hodnote slúžia iba ako orientačné! Aktuálne informácie o nutričných hodnotách na obale sa môžu líšiť od uvedených tu. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis pre aktuálne informácie o nutričných hodnotách.
Csomagajánlatok
Doplnkové výrobky
Podobné výrobky