Mandľový proteínový prášok 200 g
Mandľový proteínový prášok 200 g
6,33 
4,68
26

Mandľový proteínový prášok 200 g

Mandľový proteín je 100% prírodný zdroj bielkovín, čistý rastlinný zdroj bielkovín. Poskytuje dokonalú náhradu bielkovín pre vegetariánov, vegánov a tých, ktorí vedú aktívny a zdravý životný štýl. Bezlepkový, bezlaktózový, bez sóje!
Vďaka svojej príjemnej orieškovej chuti je jedným z najlahodnejších rastlinných bielkovín vo forme prášku.
6,33 
4,68
Od: 03.05.2024   Do vypredania zásob!
Sl. 26
Ušetrené 1,65 €
Bonusové body: 0,09 €
Podrobnosti
Rastie popularita rastlinných bielkovinových práškov, pričom mandľový proteín sa vyznačuje príjemnou chuťou a vysokým obsahom vlákniny. Mnoho zdrojov bielkovín je zároveň alergénnych (napríklad srvátkový proteín, vajcia, kazeín, sója), čo znamená, že ich konzumácia je pre mnohých ľudí zakázaná. Mandľový proteín je pre nich ideálnou voľbou, navyše je prirodzene bezlepkový. Mandľový proteín je úplne vyrobený z mandlí a je bohatý na cenné bielkoviny, vápnik, draslík a horčík.

Odporúčané použitie

Vďaka príjemnej orieškovej chuti môže byť mandľový proteín konzumovaný samotný s vodou alebo rastlinným mliekom. Môže sa tiež pridať do raňajkových smoothies, kokteilov, kaše alebo šejkov. Mnohé jedlá možno obohatiť mandľovým proteínom, ako napríklad bielkovinové palacinky, wafle, zeleninové kaše a je tiež skvelým zložkou pre domáce proteínové tyčinky. Pri pečení môže mandľový proteín čiastočne nahradiť múku (napríklad pre biskvit, muffiny, lincové cesto atď.).

Pôvod: Čína
Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:
Energia: 1537 / 367 kj / kcal
Tuky: 11 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 1 g
Sacharidy: 9,5 g
z toho cukry: 6,3 g
Bielkoviny: 50 g
Soľ: 0,01 g

Údaje o výživovej hodnote slúžia len ako orientačné informácie! Aktuálne údaje o výživovej hodnote na obale môžu byť odlišné. Prosím, informujte sa u našich kolegov o aktuálnych hodnotách!
Csomagajánlatok
Doplnkové výrobky
Podobné výrobky