Hrachový priteinový prášok 500g
Hrachový priteinový prášok 500g
7,16

Hrachový priteinový prášok 500g

Rastlinný proteínový prášok 100% prírodného pôvodu. Hrachový proteín je jedným z najobľúbenejších zdrojov rastlinných bielkovín, pretože obsahuje vysoké množstvo (80 %) ľahko stráviteľných bielkovín a je jedným z najľahšie stráviteľných zdrojov rastlinných bielkovín. Je vynikajúcou voľbou pre vegetariánov a vegánov na doplnenie príjmu bielkovín a je tiež ideálnou alternatívou pre aktívnych športovcov so zvýšeným príjmom bielkovín. 
7,16
Bonusové body: 0,14 €
Podrobnosti

Rastie popularita rastlinných bielkovinových práškov, medzi ktorými treba vyzdvihnúť hrachový proteín vďaka jeho vynikajúcemu nutričnému obsahu a ľahkej stráviteľnosti. Mnoho zdrojov bielkovín zároveň obsahuje alergény (napr. srvátku, vajcia, kazeín, sóju), čo znamená, že ich konzumácia je pre mnohých ľudí zakázaná. Pre nich je hrachový proteín ideálnou voľbou, pretože je tiež prirodzene bezlepkový.

Hrachový proteín sa získava z žltého hrachu (sušený zelený hrášok). Žltý hrášok sa jemne zomelie na prášok a potom sa opláchne vodou, aby sa odstránilo nadbytočné škrob a vláknina. Zostávajúca hrášková pasta obsahuje veľké množstvo bielkovín, ako aj vitamíny a minerály. Potom sa odstráni nadbytočná voda sušením, čo zaručuje vynikajúci obsah bielkovín a práškovú konzistenciu, ktorá je ľahko využiteľná.

Strúhané strukoviny sú známe pre svoju zdravotnú prospešnosť, ale môžu spôsobovať nepríjemné plynatosť. Pri výrobe hrachového proteínu sa tieto látky takmer úplne odstraňujú, takže konzumácia hrachového proteínu nevyvoláva nepríjemné príznaky a je veľmi ľahko stráviteľná.

Hrachový proteín obsahuje esenciálne aminokyseliny, ktoré sú nevyhnutné pre organizmus, ale nie sú tvorené ľudským telom. Je preto potrebné venovať osobitnú pozornosť ich príjmu. Obsahuje veľké množstvo rozvetvených aminokyselín (BCAA), ktoré majú dôležitú úlohu pri budovaní svalov a udržiavaní fyzickej kondície.

Odporúčané použitie:

Vďaka svojej jemnej štruktúre a práškovej konzistencii je hrachový proteín jednoducho konzumovateľný zmiešaním s vodou alebo rastlinným mliekom. Tí, ktorí chcú zakryť miernu "zemité" chuť, ho môžu bez obáv pridať do raňajkových smoothies, šťavy, kaše ale

bo nápojov. Okrem toho sa mnoho jedál dá obohatiť hrachovým proteínom, ako napríklad bielkovinové palacinky, vafle alebo ho môžeme pridať do príloh. Pri pečení je možné nahradiť až tretinu múky práškom z hrachu (napríklad v piskótových, muffinových alebo lineckých cestách).

Zloženie: 100% hrachový proteín
Pôvod: Čína
Priemerná výživová hodnota na 100 g produktu:
Energia: 1643 kJ / 390 kcal
Tuky: 9,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,9 g
Sacharidy: 0,9 g
z toho cukry: 0,4 g
Bielkoviny: 80 g
Soľ: 2,4 g

Informácie o výživových hodnotách slúžia iba ako orientácia! Aktuálne údaje o nutričných hodnotách na obale sa môžu líšiť od uvedených údajov. Prosím, informujte sa o aktuálnych údajoch o výživových hodnotách u našej zákazníckej podpory!

Csomagajánlatok
Doplnkové výrobky
Podobné výrobky