Matcha prášok 60g
Matcha prášok 60g
4,13

Matcha prášok 60g

Matcha prášok je jemný zelený prášok zo zeleného čaju, ktorý sa tradične vyrába jemným mletím zelených čajových lístkov. Tento špeciálny prášok je známy pre svoju bohatú zelenú farbu a prospešné účinky na zdravie.

Matcha prášok obsahuje vysoké množstvo katechínov, ktoré sú silné antioxidanty a pomáhajú posilňovať imunitný systém a detoxikovať telo. Okrem toho Matcha prášok obsahuje kofeín, ktorý poskytuje energiu a sústredenie bez vyvolania nervozity, ktorú môžu spôsobiť niektoré iné kofeínové nápoje.

Príprava Matcha prášku je jednoduchá. Zmiešajte približne 1 čajovú lyžičku Matcha prášku s teplou vodou a miešajte metličkou, kým nezískate penistú a hladkú konzistenciu. Matcha čaj si môžete vychutnať teplý alebo studený a môžete ho ochutiť prírodnými sladidlami alebo mliekom.

Poznámka: Údaje o nutričnej hodnote slúžia len ako informácia. Aktuálne hodnoty sa môžu mierne líšiť od tých uvedených na obale.
4,13
Bonusové body: 0,08 €
Podrobnosti
Zložky: 100% matcha
Krajina pôvodu: Čína
Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1352 kJ/323 kcal
Tuky 3,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,8 g
Sacharidy 36,8 g
z toho cukry: 0,9 g
Bielkoviny 20,8g
Soľ <0,1g
Informácie o výživových hodnotách majú len informatívny charakter! Skutočné výživové hodnoty na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Aktuálne výživové hodnoty si vyžiadajte od našich kolegov!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky