Maca prášok 125 g
Maca prášok 125 g
3,58

Maca prášok 125 g

Maca je koreňová zelenina pochádzajúca z Peru. Obsahuje vysoké množstvo minerálov a stopových prvkov. Má vynikajúci povzbudzujúci účinok na telo a myseľ.
3,58
Bonusové body: 0,07 €
Podrobnosti
Popis

Maca je v Peru známa a používaná už tisíce rokov pod názvom peruánsky ženšen. Rastie vo voľnej prírode na svahoch Ánd vo výške 4000 metrov nad morom. Čínska a indická medicína tvrdia, že má vynikajúci účinok pri zmiernení stresu. Maca prášok má mnoho pozitívnych fyziologických účinkov, napríklad zlepšuje činnosť pečene, je skvelý pri zápaloch kĺbov, pretože podporuje rast chrupavky. Pomáha pri kontrole telesnej hmotnosti a ovplyvňuje hladinu cukru v krvi. Reguluje hormonálnu rovnováhu a môže poskytnúť ochranu proti PMS. Pre prevenciu osteoporózy sa odporúča konzumovať maca prášok, pretože zvyšuje kostnú hustotu.

Návrh použitia maca prášku

Maca prášok sa ľahko pridáva do jedál aj nápojov, pretože má jemnú chuť. Skvele sa hodí k ovociu a zelenine, preto ho môžeme pridávať do akéhokoľvek smoothie alebo shake-u. Jeho chuť nie je príliš výrazná, preto dobre zapadá do ovsenej kaše, čaju, ale dokonca ho môžeme použiť aj pri pečení a varení. Môžeme ho pridať do akejkoľvek zmesi na chlieb a do koláčov. Skoro do akejkoľvek jedla a sladkosti ho môžeme použiť. V Peru sa z neho varia aj polievky, konzumuje sa ako korenie alebo zmiešané s jogurtom.

Maca prášok 125 g

Zloženie: 100% maca prášok

Pôvod: Peru

Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:

Energia: 1347 kj/322 kcal

Tuky: 1,2 g

z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 54,8 g

z toho cukry: 31,8 g

Vláknina: 22,3 g

Bielkoviny: 11,3 g

Soľ: 0,07 g

Údaje o výživovej hodnote sú len orientačné! Skutočné hodnoty na obale sa môžu líšiť od uvedených tu. Prosíme, informujte sa o aktuálnych hodnotách výživy u našej zákazníckej služby!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky