Paleo zelerová krémová polievka 3*8,3g
Paleo zelerová krémová polievka 3*8,3g
1,21

Paleo zelerová krémová polievka 3*8,3g

Paleo šálková zelerová krémová polievka sa dá pripraviť za pár minút, je to zdravá, výživná a hrejivá pochúťka. Vďaka svojim zložkám sa dá zaradiť do akejkoľvek diéty, pretože je paleo, bezlepkový, bez mliečnych výrobkov, bez vajec a sóje. Neobsahuje žiadne umelé zvýrazňovače chuti, farbivá ani konzervačné látky!
1,21
Bonusové body: 0,02 €
Podrobnosti

Popis



Paleo šálková zelerová krémová polievka je členom rodiny instantných hrnčekových krémových polievok Balance Food. Naše instantné angreštové krémové polievky neobsahujú žiadne pridané zvýrazňovače chuti, farbivá ani konzervačné látky. Vďaka ich zloženiu ich možno zaradiť do akejkoľvek diéty, pretože sú bezlepkové, bez sóje, bez mlieka, bez vajec, bez vaječných derivátov a obsahujú paleo zložky. Chuť a bohatosť sušených zeleninových práškov je výsledkom šetrných techník sušenia, pri ktorých sa v porovnaní s tradičným sušením stráca menej výživových hodnôt, chuti a arómy. Je rýchla a jednoduchá na prípravu, takže si môžete pripraviť chutnú a výživnú polievku za pár minút doma alebo v práci.



Návod na prípravu



1 vrecko obsahuje 1 porciu polievky. Obsah vrecúška vložte do hrnčeka a zmiešajte s 0,5 dl (50 ml) studenej vody, kým nevzniknú hrudky. Potom pridajte 1,5 dl (150 ml) vriacej vody a dôkladne premiešajte..


Čistá hmotnosť: 3*8,3 g
Balenie obsahuje 3 vrecúška polievky! 1 vrecúško vystačí na 1 porciu polievky!

Zloženie: zelerový prášok, tapiokový škrob, soľ, petržlen, korenie

Krajina pôvodu: EU


Priemerná výživová hodnota na 100 g/100 ml výrobku:

- Energetická hodnota: 1092 kJ / 260 kcal
- Tuky: 0,86 g
- az toho nasýtené mastné kyseliny: 0,52 g
- Sacharidy: 54,4 g
- z toho cukor: 0,99 g
Bielkoviny(protein): 3,3 g
- Vlákniny: - g
- Soľ: 19,9 g

Skladovanie na chladnom mieste
Csomagajánlatok
Podobné výrobky