Paleo Paradajková polievka 3*13,4g
Paleo Paradajková polievka 3*13,4g
1,21

Paleo Paradajková polievka 3*13,4g

Paleo paradajková polievka s egrešom je zdravá, výživná a hrejivá pochúťka, ktorej príprava trvá len niekoľko minút. Vďaka svojim zložkám sa dá zaradiť do akejkoľvek diéty, pretože je paleo, bezlepkový, bez mliečnych výrobkov, bez vajec a sóje. Bez umelých zvýrazňovačov chuti, umelých farbív a konzervačných látok!
1,21
Bonusové body: 0,02 €
Podrobnosti

Popis



Paleo šalková paradajková polievka je členom rodiny instantných varených krémových polievok spoločnosti Balance Food.. Naše instantné šalkové krémové polievky neobsahujú žiadne pridané zvýrazňovače chuti, umelé farbivá ani konzervačné látky. Vďaka ich zloženiu ich možno zaradiť do akejkoľvek diéty, pretože sú bezlepkové, bez sóje, bez mlieka, bez vajec, bez vaječných derivátov a obsahujú paleo zložky. Chuť a bohatosť sušených zeleninových práškov je výsledkom šetrných techník sušenia, pri ktorých sa v porovnaní s tradičným sušením stráca menej výživových hodnôt, chuti a arómy. Jej príprava je rýchla a jednoduchá, takže si môžete pripraviť chutnú a výživnú polievku za pár minút, či už doma alebo v práci.



Návod na prípravu



1 vrecko obsahuje 1 porciu polievky. Obsah vrecúška vložte do hrnčeka a zmiešajte s 0,5 dl (50 ml) studenej vody, kým nevzniknú hrudky. Potom pridajte 1,5 dl (150 ml) horúcej vody a dôkladne premiešajte.



Parametre


Čistá hmotnosť: 3*13,4 g
Balenie obsahuje 3 vrecúška polievky! 1 vrecko stačí na prípravu 1 porcie polievky!

Zloženie: tapiokový škrob, paradajkový prášok, soľ, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), korenie (petržlen, cesnak, bazalka, korenie), sladidlo (stevia), prírodné farbivo

Krajina pôvodu: EU


Priemerná výživová hodnota v 100 g/ 100 ml výrobku:

- Energetická hodnota: 1243 kJ / 296 kcal
- Tuky: 0,42 g
- z čoho nasýtené mastné kyseliny: 0,08 g
- Sacharidy: 65,2 g
- z toho cukor: 13,9 g
- Bielkoviny(protein): 5,3 g
- Vlákniny: 5,3 g
- Soľ: 11,27 g

Skladovanie: na chladnom mieste
Csomagajánlatok
Podobné výrobky