Jačmeňový prášok 150 g
Jačmeňový prášok 150 g
3,85

Jačmeňový prášok 150 g

Ječmená tráva obsahuje významné množstvo vitamínov, minerálov, antioxidantov a ďalších dôležitých látok potrebných pre normálne fungovanie organizmu. Ječmená tráva je čerstvý výhonok jačmeňa. Mladé výhonky sú mimoriadne bohaté na živiny a obsahujú ich v ľahko využiteľnej forme pre ľudský organizmus. Pestovanie ječmenej trávy sa datuje do praveku, používala sa pre svoj dezinfekčný účinok, detoxikáciu a oživenie krvi. Významne obsahuje vitamíny, antioxidanty a stopové prvky, čo nám môže pomôcť posilniť imunitný systém, detoxikovať organizmus a zvýšiť odolnosť tela voči chorobám súčasnej doby.

Použitie ječmenej trávy vo forme prášku:
Prášok z ječmenej trávy môžeme rozpustiť vo vode (1 čajová lyžička prášku asi v 2 dcl vody), ale môžeme ho pridať aj do smoothie, shakeov, kaší, alebo konzumovať zmiešané s müsli alebo jogurtom.
3,85
Bonusové body: 0,08 €
Podrobnosti
Čistá hmotnosť: 150 g
Zloženie: 100 % jačmeňová tráva
Pôvod: Čína
Priemerná nutričná hodnota na 100 g výrobku
Energia: 1048 kJ / 251 kcal
Tuky: 0,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 22,3 g
z toho cukry: 8,1 g
Bielkoviny: 8,8 g
Vláknina: 61,5 g
Soľ: 0,1 g

Uchovávať na suchom a chladnom mieste, chrániť pred svetlom.
Údaje o nutričnej hodnote sú informatívne! Aktuálne hodnoty nutričnej hodnoty uvedené na obale sa môžu líšiť od uvedených tu. Prosím, informujte sa o aktuálnych hodnotách nutričnej hodnoty u našej zákazníckej služby!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky