Ovsené otruby 500 g
Ovsené otruby 500 g
1,26

Ovsené otruby 500 g

Ovsené otruby prispievajú k vyváženej strave vďaka vysokému obsahu vlákniny. Dajú sa použiť rôznymi spôsobmi, takže ovsené otruby sú ideálnym riešením, ako pridať do svojho jedálnička trochu vlákniny navyše.

1,26
Bonusové body: 0,03 €
Podrobnosti

Popis



Ovsené otruby sú časť otrúb, ktorá sa odstraňuje počas spracovania ovsa a obsahuje množstvo užitočných látok.. Ovsené otruby obsahujú aj významné množstvo vlákniny, minerálov a vitamínov, ktoré prispievajú k zdravej výžive. Vláknina tiež rýchlo navodzuje pocit sýtosti, čo uľahčuje stravovanie. Vláknina je vhodná pre črevný trakt, pretože je skvelým detoxikačným prostriedkom.



Odporúčané použitie ovsených otrúb



Ovsené otruby môžete primiešať do müsli, domácej granoly alebo z nich pripraviť kašu. Môže sa použiť na obohatenie muffinov, sušienok, pečiva a chleba. Môžete ho primiešať do plniek, mäsových guľôčok alebo ho dokonca použiť do pečiva.




Čistá hmotnosť: 500 g

Zložky: Ovsené otruby

Krajina pôvodu: EU


Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:

- Energetická hodnota: 1515 kJ / 362 kcal
- Tuky: 7,1 g
- az toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g
- Sacharidy: 45,3 g
- z toho cukor: 0,9 g
Bielkoviny(protein): 17,5 g
- Vlákniny: 23,1 g
- Soľ: 0,1g

Informácie o výživovej hodnote sú uvedené len pre informáciu! Skutočné výživové hodnoty na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Aktuálne výživové hodnoty si vyžiadajte od našich kolegov!

Csomagajánlatok
Podobné výrobky