Ľanový olej - 250 ml
Ľanový olej - 250 ml
2,75

Ľanový olej - 250 ml

Vysoko kvalitný, za studena lisovaný zlatý ľanový olej je jedným z najcennejších rastlinných olejov. Prírodný zdroj prospešných omega-3 mastných kyselín a vitamínu E.

2,75
Bonusové body: 0,06 €
Podrobnosti

Popis



Je známe, že ľanové semienka sú mimoriadne výživné, ale tieto drobné semienka prechádzajú telom takmer nestrávené, takže takmer žiadne z cenných látok sa nevyužijú. Produkty vyrobené z ľanového semienka nám pomáhajú ľahšie získať tieto špeciálne živiny. Jedným z takýchto produktov vyrobených z ľanových semienok je samotný ľanový olej lisovaný za studena. Mechanické lisovanie za studena otvára ľanové zrná, aby sa získali „tekuté zlato” známy aj ako ľanový olej.



Ľanový olej je jedným z našich biologicky najcennejších olejov, pretože obsahuje jeden z najvyšších podielov nenasýtených mastných kyselín, najmä omega-3 mastných kyselín, zo všetkých známych a používaných olejov. Má tiež významný obsah vitamínu E.



Odporúčané použitie ľanového oleja



Ľanový olej by sa mal konzumovať bez zahrievania, aby sa nepoškodili cenné mastné kyseliny a vitamíny. Môžete ho použiť ako prísadu do akéhokoľvek šalátu, cestovín, mäsa alebo si ho dokonca nakvapkať do raňajkových cereálií či müsli. Môže sa použiť aj na výrobu domácich prípravkov na ošetrenie tváre a vlasov.




Čistý objem: 250 ml

Zložky: ľanový olej lisovaný za studena

Krajina pôvodu: Maďarská republika


Priemerná výživová hodnota na 100 ml výrobku:

- Energetická hodnota: 3700 kJ / 900 kcal
- Tuky: 100 g
- az toho nasýtené mastné kyseliny: 91 g

- Szacharidy 0 g
- z ktorého cukor: 0 g
Bielkoviny(protein): 0 g
- Vlákniny: 0 g
- Soľ: 0 g

Skladovanie na chladnom mieste
Csomagajánlatok
Podobné výrobky