Hroznový olej 250 ml
Hroznový olej 250 ml
4,68

Hroznový olej 250 ml

Vysokokvalitný za studena lisovaný olej z hroznových jadierok vyrobený zo 100 % hroznových jadierok. Je prirodzeným zdrojom omega-3 a omega-6 mastných kyselín a vitamínu E.

4,68
Bonusové body: 0,09 €
Podrobnosti

Leírás



Hroznový olej Balance Food sa vyrába zo semien zrelého vybraného hrozna lisovaním za studena. Lisovanie za studena, známe aj ako drvenie, je mechanický proces, pri ktorom sa z hroznových jadier získava cenný olej bez zahrievania. Tento proces za studena pomáha zachovať cenné mastné kyseliny a vitamíny v hroznovom oleji.



Hroznový olej má vynikajúce zloženie mastných kyselín s vysokým podielom nenasýtených mastných kyselín, najmä omega-3 a omega-6 mastných kyselín. Je prírodným zdrojom vitamínu E a obsahuje množstvo antioxidačných látok. Je obľúbenou zložkou kozmetického priemyslu, pretože látky, ktoré obsahuje, sú cennými živinami pre vlasy a pokožku..



Odporúčané použitie hroznového oleja



0cm;text-align:justify;line-height:18.0pt;background:white">Hroznový olej sa môže konzumovať samostatne, 1-2 polievkové lyžice denne. Vynikajúce za studena so šalátmi, hriankami, polievkami. Môže sa používať aj na vyprážanie a varenie, pretože si zachováva chuť až do 200 °C a môže sa zahrievať až do 250 °C bez vzniku škodlivých vedľajších produktov. Cenné látky sa však zahrievaním poškodzujú.



Môže sa používať zvonka, na výrobu domácich zábalov na tvár a vlasy, alebo samostatne, nanesený v tenkej vrstve, namiesto pleťových krémov a krémov na tvár.




Čistý objem: 250 ml

Zložky: za studena lisovaný hroznový olej

Krajina pôvodu: Maďarská republika


Priemerná výživová hodnota v 100 ml výrobku:

- Energetická hodnota: 3700 kJ / 900 kcal
- Tuky: 100 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny:91 g
- Sacharidy: 0 g
- z toho cukor: 0 g
- Bielkoviny(protein): 0 g
- Vlákniny: 0 g
- Soľ: 0 g

Skladovanie: na chladnom mieste
Csomagajánlatok
Podobné výrobky