Olej zo semien nechtíka lekárskeho 250 ml
Olej zo semien nechtíka lekárskeho 250 ml
4,82

Olej zo semien nechtíka lekárskeho 250 ml

Prémiový, za studena lisovaný olej zo semien nechtíka lekárskeho vyrobený z domácich surovín a zo 100 % semien nechtíka lekárskeho.

4,82
Bonusové body: 0,10 €
Podrobnosti

Leírás



Liečivým vlastnostiam bodliaka, výrazne vyzerajúceho, tŕnistého, fialovo kvitnúceho bodliaka, verili už starí Gréci a Rimania a používali ho ako liek. V súčasnosti sa v modernej medicíne uskutočňuje aj množstvo výskumov, ktorých cieľom je plne preskúmať hodnoty nechtíka lekárskeho. Výskum sa zameriava najmä na úlohu čierneho semena pestreca mariánskeho pri ochrane pečene a detoxikácii. Účinná zložka ostropestreca mariánskeho, silymarín, je antioxidant rozpustný v tukoch, takže sa môže používať len v tukových médiách. Olej z čiernych semien nechtíka lekárskeho je preto vynikajúcim zdrojom silymarínu.



Prémiová kvalita oleja zo šípkových semien Balance Food spočíva v starostlivo vybraných zrnách a šetrnom procese lisovania za studena, ktorý pomáha zachovať prospešné látky v semenách.



Olej zo semien pestreca mariánskeho Odporúčané použitie



Odporúčame používať olej zo semien nechtíka lekárskeho za studena, ako šalátový olej alebo samostatne. Výborne sa hodí k čerstvým šalátom, polievkam, dusenej zelenine alebo dokonca k toastom..




Čistý objem: 250 ml

Zloženie: za studena lisovaný olej zo semien nechtíka lekárskeho

Krajina pôvodu: Maďarská republika


Priemerná výživová hodnota v 100 ml výrobku:

- Energetická hodnota: 3700 kJ / 900 kcal
- Tuky: 100 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 91 g
- Sacharidy: 0 g
- z toho cukor: 0 g
- Bielkoviny(protein): 0 g
- Vlákniny: 0 g
- Soľ: 0 g

Skladovanie: na chladnom mieste
Csomagajánlatok
Podobné výrobky