Jasmínová ryža 1000g / 1kg
Jasmínová ryža 1000g / 1kg
2,39

Jasmínová ryža 1000g / 1kg

Jasmínová ryža je jedným z viac ako desaťtisíc rôznych druhov ryže, z ktorých najušľachtilejšia, obzvlášť aromatická, dlhozrnná ryža je azda naj.

2,39
Bonusové body: 0,05 €
Podrobnosti

Leírás



Pre väčšinu svetovej populácie je ryža stále základnou potravinou a najdôležitejším zdrojom energie. Hoci sa ryža pre diabetikov odporúča len s mierou, vzhľadom na jej vysoký glykemický index, obsah komplexných sacharidov, vysoký obsah minerálov,  A a B-vitaminový, a vďaka obsahu antioxidantov je súčasťou vyváženej stravy. Prirodzene neobsahuje lepok, takže je ideálnou prílohou pre ľudí s intoleranciou lepku.



Odporúčané použitie



Jasmínová ryža patrí do skupiny dlhozrnnej ryže "indica", ktorej príprava si vyžaduje viac tepla a času ako príprava krátkozrnných odrôd. Jasmínovú ryžu možno použiť na rôzne spôsoby, je ideálna na prípravu ázijských jedál, ale aj na prípravu ryžového mäsa, pilafu a iných ryžových pokrmov.




Čistá hmotnosť 1000 g

Zložky: Jasminová ryža

Krajina pôvodu: Cambodia


Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:

- Energetická hodnota: 1490 kJ / 356 kcal
- Tuky: 1,16 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g
- Sacharidy: 79,1 g
- z toho cukor: - g
- Bielkoviny (protein): 7,3 g
- Vlákniny: 1,99 g
- Soľ: - g

Informácie o výživovej hodnote sú uvedené len pre informáciu! Skutočné výživové hodnoty na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Aktuálne výživové hodnoty si vyžiadajte od našich kolegov!
Csomagajánlatok
Podobné výrobky