Popis
Na výrobu tekvicovej múky sa tekvicové semená najprv očistia a potom sa lisujú za studena, aby sa odstránil prebytočný tekvicový olej, ktorý je sám o sebe cennou surovinou. Mletím zvyšných peletiek sa získa tekvicová múka s charakteristickou vôňou a zelenou farbou.
Odporúčanie na návod na použiti tekvocovej múky:
Tekvicová múka je ideálna na pečenie paleo chleba, pečiva a slaných chrumkavých pochutín. Môže sa tiež sypať na müsli, miešať do mäsových guľôčok a používať do strúhanky. Vďaka vysokému obsahu bielkovín je vhodný do vegetariánskych a vegánskych jedál.
Čistá hmotnosť: 500 g
Zloženie:tekvicová múka
Krajina pôvodu: EU
Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:
- Energetická hodnota: 1665 kJ / 396 kcal
- Tuky: 12 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,05 g
- Sacharidy 15 g
- z toho cukor: 2 g
- Bielkoviny(protein): 54 g
- Vlákniny: - g
- Soľ 0,05 g
Informácie o výživovej hodnote sú uvedené len pre informáciu! Skutočné výživové hodnoty na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Aktuálne výživové hodnoty si vyžiadajte od našich kolegov!