Popis
Mandlová múka je mletá verzia bieleho vnútra mandľového jadra, takže obsahuje všetky prospešné vlastnosti mandlí. Je základom mnohých špeciálnych sladkostí, a preto chutí tak lahodne. Je tiež dôležitou zložkou bezlepkovej, vegánskej, paleo a IR kuchyne. Mandľová múka je skvelou voľbou pre každú diétu.
Odporúčané použitie mandlovej múky
Môže sa použiť do rôznych slaných a sladkých múčnikov, napr. piškótových koláčov, muffinov, koláčiky, chlieb a pečivo atď. Marcipánová hmota je tiež hlavnou zložkou francúzskej dezertnej špeciality, makarónov. Môžete ho použiť na prípravu krémov, raw, vegánskych dezertov. Hodí sa aj do slaných jedál, napríklad do palaciniek, plniek..
Čistá hmotnosť: 250 g
Zloženie: mandlová múka
Krajina pôvodu: EU
Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:
- Energetická hodnota: 2608 kJ / 623 kcal
- Tuky: 54,1 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,22 g
- Sacharidy: 10 g
- z toho cukor: 6,9 g
- Bielkoviny(protein): 24,1 g
- Vlákniny: 10,7 g
- Soľ: 0 g
Informácie o výživovej hodnote sú uvedené len pre informáciu! Skutočné výživové hodnoty na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Aktuálne výživové hodnoty si vyžiadajte od našich kolegov!