Popis
Mandlová múka je mletá verzia bieleho vnútra mandlového jadra, takže obsahuje všetky prospešné vlastnosti mandlí. Je základom mnohých špeciálnych sladkostí, a preto chutí tak lahodne. Je tiež dôležitou zložkou bezlepkovej, vegánskej, paleo a IR kuchyne. Mandlová múka je skvelou voľbou pre každú diétu.
Odporúčané použitie mandľovej múky
Môže sa použiť do rôznych slaných a sladkých múčnikov, napr. piškótových koláčov, muffinov, sušienky, pri príprave chlebov a pečív atď. Marcipánová hmota je tiež hlavnou zložkou francúzskej dezertnej špeciality, makarónov. Môžete ho použiť na prípravu krémov, raw, vegánskych dezertov. Hodí sa aj do slaných jedál, napríklad do palaciniek a plniek.
Čistá hmotnosť: 500 g
Zloženie: mandlová múka
Krajina pôvodu: EU
Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:
- Energetická hodnota: 2608 kJ / 623 kcal
- Tuky: 54,1 g
- az toho nasýtené mastné kyseliny: 4,22 g
- Sacharidy: 10 g
- z toho cukor: 6,9 g
Bielkoviny(protein): 24,1 g
- Vlákniny: 10,7 g
- Soľ: 0 g
Informácie o výživovej hodnote sú uvedené len pre informáciu! Skutočné výživové hodnoty na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Aktuálne výživové hodnoty si vyžiadajte od našich kolegov!